Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem jött meg
engem inkább a carbon handguard érdekelne ... Látom, jól kihasználod, hogy USA-ban vagy :D ... Még meddig maradsz ?
Ezekről jöhetnének képek! Főleg a "LED Headlight" érdekelne...
Há' mé' ne?!
meg egy 2009es SM sárvédő ami a héten/jövőhéten elméletileg megjön
meg 4 LED-es index
Egy pár apróság:
Renthal Handlebar 1/8", Pro Taper Handlebar Mount Kit 1/8", Pro grips (grip), Carbon Handguard, LED Headlight, CNC Gas Cap Vent, LED taillight, Thor Goggles with mirrored lens

Ja, és te mit csináltál a gépeddel ?

Meg nincs kép róla ... De mar nem kell sokaig rá várni.
Motornak sincs szükség

Nem sürgös az eladás. Szólj, hogy mikor akarsz rá költeni !

persze, hogy cserélhetünk ... plussz 16 ezer

Ehm, semmi ... Voltam harom szor vele idn a pályán ls ennyi ... Van néhány uj apposág rajta ... Most akarom egy két "powder-coating" dolog csináltatni és van még egy/két ötlet

Nem fogom lecserélni ... Ehez meg tul sok tervem/ötletem van vele
Aranyos...(csere műanyagra )
Másnak 10 ezer?

Kössz, de most erre nincs szükségem. Van a mocimon vázvédő, igaz műanyag, de a célnak megfelel. Erre most nem akarok költeni.

Esetleg csere a műanyagra?

Mi a helyzet a mociddal? Mikor cseréled az új évjáratra?

Valami kémfotód esetleg nincs az 2011-es SM verzióról?
Nekem van még ez a két darab. 15ezer ér lehet a tiéd ...
Hello!

Igazából jól jönne még egy pár Carbon cucc de most arra nem futja. Most vettem egy jó pár dolgot a mocira és van köztük Carbon is

Mit tudnál és mennyiért?
Ciao Hombre!

Na mi van, neked nincs szükség egy kis carbon bling bling-re ?
Ezek a mai fiatalok.... olyan motorral akarnak járkálni amire nincs is jogsijuk. Ejjjhhh nem értem, hogy lehetnek ilyenek......

Háát a blok sztem pont akkora mint egy 125-é. Ami ugyye nagyobb mint ami az 50... LEhet megúszod ha megállítanak, de nekem már 125-nél is azt hitték hogy nagymotor. Mostanában nagyon szívóznaka rendőrök, és szigorúan vesznek mindent, ha rossz napjuk lesz, nem picit fox kapni érte. Lehet le kellene vizsgázni vagy olyan motorral menni amilyenre a jogsid jó! Én tuti megba*znám a szád ha rendör lennék és rajta kapnálak!
Hello ! azt szeretném kérdezni h 25ös husky wr-t szeretnék venni de 50es papírokkal.... szerintetek a rendőrök észrevennék ?, mert elég kicsii a blokk várom a válaszokat köszi
A többiek próbálkoztak vele,csak az valahogy lemaradt a videóról,én meg nem erőltetem,nekem a kanyarokban való nagy sebesség a lényeg.Visszafelé Cseszneknek kopott is a lábtartó festése.
egy kis egykereket hiányolok kis huligánok
Két KTM társaságában szombati gurulásunk.
1. szempont a látvány Most mondhatják azt, hogy felesleges meg elég a simpla meg stb. de nekem jobban tetszik a dupla és ez a lényeg

Ez zsír ár!
Miért lenne neked jobb a dupla rendszer?
Csak a látványért vagy másban is többet vársz tőle mint a szimplától?
Jobb árban van mint a 125

Nekem egy dupla rendszerre fáj a fogam Találtam is neten Devil-t 160 ezerért meg FMF-et is 180 ért. Na meg egy Antihopping is jól jönne :D Ezt is találtam 88 ezerért :D