Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetséges hogy elviszik a KTMen volt gyári dobjaimat és összekötőcsövet.Akkor lehet beújítok egy sportdobra (Raptor),K&N légszűrőre,fúvókára.
Nyitott rendszerhez Fúvóka pontos típusa?
Annyi, hogy most már majd lehet sorszámot kell húznod, mert a gyerkőcök hamarabb gondoltak a mocizásra és elpattintották a motort!
har har ...
Akkor már csak Foxhunter bácsinak szólíthatunk ezek után mi?
Ne kíméld azt az 510et mert már ellustul
Köszi köszi ... :)

Minden szuper volt es sajnos mar voltunk ... de legalabb most mar ujjra johet a motorozas !
Gratula! , akkor már veretheted a mocinak
Akkor Gratulálok! Jól sikerült minden?! Nem nászúton kellene lenned most?!
yes, sir
Akkor már házas vagy?!
B... meg ... Túl nagy a kep vagy mi van ? Meg egy proba
Valamiert lemaradt a kep
Csak egy kép az esküvői díszítésről
én meg holnap megyek Szilvásváradra! ezek jól jött információk! felkészítem barátnőmet hogy jó kis séta vár ránk
szép ez az sm610!
Voltunk tegnap Egerbe, visszafelé meg benéztünk Szilvásváradra, persze motorral csak a 2. parkolóig lehet menni (1.5 km), onnan pedig csak gyalog a vízeséshez (újabb 1.8 km) . Szal ezt kihagytuk. De jó kis túra volt. 160-170km
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata TC 250-ről (4T) milyenek?hibák stb?köszi előre is.
Vagy egy ilyen dekor ? Ha ilyen van e valahol?
köszi
Norvèg sràc motorja, rendelt carbon vàzvèdöt. Nekem nem teccik a decor, de megkèrdezem töle honnan van.
Ilyen kéne nekem

Fox ilyen dekort tudnál szerezni?
Kicseréltem a C7E gyertyát C8E,a motornak csak jót tett,dinamikusabb lett tőle.Alul durvábban tol,felül meg jobban elpörög.
Miért is?
A tiédre előbb lánc kellene!
oldschool....

Hátsó láncvezető milyen árban van?