Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévecc! Már pedig a hang a lényeg!
98 decibel csak a hangossága,ezeknél a doboknál nem a nagy hang hanem a tényleges teljesítménytöbblet a lényeg.
Engem nem zavar. Úgyse hallak. Elnyomja a mocim a 124 decibeled
Hát biztos not fog szólni az a dob...A Renatto-nak is not szól de még milyet biztos szeretik őt is amikor motorozik...mint itt engem Bogáton 124 decibel
Hát én is így vagyok vele.... nem minden megy eccere, szerintem nekem is vagy télen vagy tavasszal kerül rá sor ha money meglesz rá
Pofás darab az biztos,én majd tavasszal akarok beújítani 610re egy Leo Vince X3 Race Slip-On rendszert és hozzá fúvókát.
Hát nem biztos h eladom, ha nem kell el megmarad ! Még van mit fejleszteni....vmi hasonlóra szeretném átépíteni, fejlesztgetni
Én nem adnám el,főleg ha ennyire pöpec állapotú.

Más:Tegnap szét áztam a géppel együtt úgyhogy ma nagytakarítás volt nála.Pont időben végeztem mert mire befejeztem elkezdett megint esni.
Nem minden áron, szóval csak igényeseknek
Hát nem úgy árulom mint sokan mások h szét vannak húlva meg eccer ennyi eccer annyi, rengetek kamu hirdetés van...meg kitudja milyenek is azok, anno már egy párat végignéztem szóval azok ! Na de ízlések és pofonok aki bele nyúl azokba! Fiatal moci meg pályán nem használtam csak hobbymoci! Hát, hogy mit szeretnék? Gs 1200 advent! Ha sok pénzem lenne! Na de ez egyenlőre várat még magára! Hát...még nem tom mi lesz lehet veszek vmi penge kocsit! Vagy beújítok egy uj haskyt Persze ha ez sok mindentől függ...mennyiért kapnák most egy ujat
Pont passzolni is fog a H()M() jellemedhez.
Az lesz helyette, hogy nem fogja árulni!
"árulja" Olyan eladó az mint az enyém

Látom árulod a gépedet,mi lesz helyette?
Lehet lökök egy ilyen matrinka szettet a gépre

Hát.....

Ilyesmi lesz csak nagyobb tempóval.
Deeved ha hazajössz majd ding-ding lesz
Készen állsz?

http://video.mon.hu/video/6664...
631/730 nem lesz?!
Okés majd megbeszéljük!
Majd szemèlyesen!

Addig is a motorinfo.hu-n a cikk az új TE/TC 449-röl!
Nem találod jó ötletnek?
Mi hibádzik az elgondolásomba?