Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre lakol? egyet tudok Tokajba van most...nagyon csajozós
Régen mentem már SM610el,de várom a találkozást,ha megfog akkor csere.
Én is
Felajánlottak mostani gépemért egy Husqvarna SM610et,2006os évjáratú.11000km van benne,full gyári állapotban.Nagyon gondolkodóba estem.
Na mi ez a nagy sírás?
Találtam is egyet, 1921-ből
Fekvőhengeres motor sztem már a Dax előtt is jóval (értsd: XX. század eleje) létezett...ilyen téren manapság túl sok újat már nem nagyon lehet feltalálni
Berg fekvöhengere meg honda dax
Bmw-t màr több mint egy ève nem gyàrtjàk. A forgàspontos lànckerèk az elsö szèria tulajdonsàga volt. Majd modositottàk. A blokk külseje ès belseje egyezik a volt bmw-vel. Ilyen hasonlatokat viszont sokat tudnèk mondani.
Ne sírjál!
Sziasztok!
Eladó kedvenc Husqvarnám, kategória váltás miatt.Ha valakit érdekel:
Husqvarna SMR 510
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Valamint lenne egy kérdésem: Valaki tett már hűtőventilátort a motorjára? Egy srác azért nem akarja megvenni mert nincs rajta venti, és fél hogy túlmelegszik városban.(Megjegyezném, hogy én is városban használtam, soha nem volt ilyen gondom, de még nem is hallottam róla...)

Köszi a válaszokat
Tévedsz, mert több BMW-t is láttam már...és a blokk sok részletben ugyanaz. Kezdve a lánckeréktengely vonalába eltolt lengővilla forgásponttal...
na helo, nem kerestek még a vevők a szarságaikkal?:D
csak mert engem 10 percenként hívogattak h meleg a blokk...., és mondom milyen lenne?
de elkezdi h nagyon meleg....::D
aztán h mit kell tölteni a tankba stb....:D
Kèrdezd kiss szekerest!

De ha vennèd a fàradsàgot vissza olvasni, akkor ràjönnèl. Egyèbkènt 54 paci környèkèn. Èletedben hàny BMW-vel talàlkoztàl? Megmondom, egyel, azt is együtt nèztük meg, ès nem tul sok hasonlosàgot làtok bennük.
na mi a helyzet emberek?:D
Kicsit elbéemvéesedett ez a 2010-es Husky. Vajon a blokk is inkább gyengébb lett?
Kit èrdekel
áhhhááá erre voltam kíváncsi, jól eldugták meg megkavarták a dolgokat
bocsi h beleugatok, de lenne egy hülye kérdésem ezt hol lehet tankolni? csak mert nem találtam tanksapkát
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Csak a 4T SX-eknél lesz himbarendszer 2011-től, az összes többi megmarad PDS-esnek
A himba rendszer jobb a pdsnel az biztos ktm is "àttèrt". Elönye igy, hogy nincs anyira a kosznak kitève, rönközèsröl meg nemis beszèlve