Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a trabcsi is 601-es, már ha érted...
Próbáljatok ki egy 530-ast. Annál nincs olyan, hogy "100nál jön meg az ereje" meg, hogy "már nem húz"

Alapjáratról tiltásig húz
Tényleg ezt a számítást ki is felejtettem,jó hogy mondod mert tényleg a KTMnél is sokat számított a nyitott rendszer a gyárihoz képest.
De azt elmondom hogy kb ugyan úgy megy mint az SMC625öm ment,legalábbis 140ig.
No ezt nem tom... és azt is figyelembe venném, hogy az enyémen sport dob van. Lehet azért bírja jobban...
Kedves vagy!
Lehet hogy fojtás lenne benne,vagy a gyújtása van másképp állítva?
11993300-90000000-90000000 itt tudnád megköszönni!
Az enyémnek is 100 körül jön az ereje 6ba. Nem tom mi lehet akkor, bár én 6500-7000 felé nem nagyon húzom mert onnantól iszonyat remeg!
Köszönöm hogy segítőkész vagy,vagytok.
MEr egy majom vagy és hagytad! Amúgy "cserélt(ett)em"!
Alul 1 db nagy (10-14 nem tom) imbusszal nyílik a leengedés. 1 db szűrő kell bele és a másik oldalon a váltónál van 1 ülepítő, azt csak ki veszed megmosod és mehet vissza (dupla fém szűrő).
Akkor ez az egy fajta szűrő kell csak bele? (HF-154),de jó a KTMbe abból is kettő kellett!
Valahogy ez 140nél elfogy,áttételezését nem tudom,nem néztem meg.De szépen gyorsul,6ban 100ról csutka gáznál négyesével számol az óra.
"cseréltem"
Hogyne lenne ding-ding.....
HF-154
15/45 a gyári
Az baj (Ha gyári. Ha nem gyári akkor viszont 1-2-3 ba az első kerék nem éri az aszfaltot ). Nekem a gyárival 150 felett még igen jól húz! valahol 170 felett lehet a vége, de ez csak tipp! Az enyém 4600 - 100km/h; 5000 - 110; 5500 - 120... és valahol 8000 körül lehet a vége...
Köszönöm neked is.
És 2db olajszűrő kell hozzá?pontos típusszámát meg tudod mondani nekik?
Mert megrendelek most mindent hogy el hozatalkor egyből vihessem szervizbe.
1. Úszó házas, mindenkinek mozog. Van akinek még csörög is!
2. Nekem is az egy a legnehezebb.
3. Nekem Castrol Act-evo 10w40 van benne, 1900km körül cseréltem és még nagyon jónak tűnt! 2200/l No Comment Én 1500-2000km között cserélem.
Bizony,bizony!
10W-40 vagy 15W-50 legyen?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

keresgetni kell meg még abból is cigánykodni
http://www.argep.hu/trend/4t10...

ezt néztem ki magamnak.
Természetesen teszek fel róla,bár itt lenne már és azon kellene gondolkodnom melyik képet töltsem fel.
Majd rakj fel vmi csibészes képeket róla

ilyesmiket mint az enyém
De várom a jövőhetet hogy kész legyen azt lehessen vele tépni.
meghálálja a machina