Én mondtam neked telefonon, hogy szivárogni fog ha visszarakjátok a régi tömítést. Gondja nem lesz töle. De cseréld ki. a 8as gyertyát rakjátok vissza. Az hogy most más a moci az szubjektiv. ugyan olyan mint elötte.
Hát a könyve azt írja hogy az NGK C8E típusversenyzésre használatos.Nekem most NGK C7E van benne.
De a lényeg hogy a szivárgástól ami a dekninél van érezhetem hogy a motor gyengébb lett.Olyan mértékben szivárog hogy menet közben a légszűrőházon is észrevettem pár csepp olajat,meg a benzin csövön és a henger oldalán is.A légfontosabb pedig hogy a motornak így lehet e belőle baja,mert akkor addig nem megyek vele,Pápára elviszem megcsináltatni.
Tegnap megcsináltuk a szelepállítást,de ma észrevettem hogy a kipufogószelep dekninél szivárog az olaj.Ettől lehet gondja a motornak?Megrendelem hozzá a gyári tömítést.A gyári versenygyertyát is kicseréltük simára,úgy érzem hogy a motor most nem megy úgy mit előtte.6ban érzem azt hogy lassabb tér magához gázadáskor.
Ki tudnátok küldeni a címemre?
Hancsák Gábor
8056 Bakonycsernye Kossuth Lajos utca 19.
Tehát:
De a lényeg hogy a szivárgástól ami a szelep dekninél van érezhetem hogy a motor gyengébb lett?
De a lényeg hogy a szivárgástól ami a dekninél van érezhetem hogy a motor gyengébb lett.Olyan mértékben szivárog hogy menet közben a légszűrőházon is észrevettem pár csepp olajat,meg a benzin csövön és a henger oldalán is.A légfontosabb pedig hogy a motornak így lehet e belőle baja,mert akkor addig nem megyek vele,Pápára elviszem megcsináltatni.