Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor?
Okés,már meg is írtam az oldalatokon az emailt.
Holnap 9,00 csapatás,gyereeeeeee!
Szerintem a hő értéke más
Jóvan, akkó ne válaszolj! " Milyen ez a "C8E" gyertya és miben tér el a "CPR8E" től? "
Hàt ennek nem itt a helye. Küldj egy mailtarget ès hètfön kiküldjük.
Ezt nem tudom,csak a könyvem ezt írja hozzá.
Milyen ez a "C8E" gyertya és miben tér el a "CPR8E" től?
Kicserélem mind a kettő szelep tömítést és egy NGK C8E gyertya is kellene hozzá,mennyi lenne így?
Ki tudnátok küldeni a címemre?

Hancsák Gábor
8056 Bakonycsernye Kossuth Lajos utca 19.
Nekem "NGK CPR8E" gyertyát ír a könyv (mind a 3 ) és még a gyári van benne, ami szintén ezt támasztja alá...
Én mondtam neked telefonon, hogy szivárogni fog ha visszarakjátok a régi tömítést. Gondja nem lesz töle. De cseréld ki. a 8as gyertyát rakjátok vissza. Az hogy most más a moci az szubjektiv. ugyan olyan mint elötte.
Becsavartad azt a gyertyát rendessen,vagy nem lazulhatott vissza
Nem.
Ezt az előbb kérdezni akartam,nem jól írtam le.
Tehát:
De a lényeg hogy a szivárgástól ami a szelep dekninél van érezhetem hogy a motor gyengébb lett?
Hát a könyve azt írja hogy az NGK C8E típusversenyzésre használatos.Nekem most NGK C7E van benne.
De a lényeg hogy a szivárgástól ami a dekninél van érezhetem hogy a motor gyengébb lett.Olyan mértékben szivárog hogy menet közben a légszűrőházon is észrevettem pár csepp olajat,meg a benzin csövön és a henger oldalán is.A légfontosabb pedig hogy a motornak így lehet e belőle baja,mert akkor addig nem megyek vele,Pápára elviszem megcsináltatni.
Gyári versenygyertyát?
Tegnap megcsináltuk a szelepállítást,de ma észrevettem hogy a kipufogószelep dekninél szivárog az olaj.Ettől lehet gondja a motornak?Megrendelem hozzá a gyári tömítést.A gyári versenygyertyát is kicseréltük simára,úgy érzem hogy a motor most nem megy úgy mit előtte.6ban érzem azt hogy lassabb tér magához gázadáskor.
Budapesten a Motomax-ban megcsinálják.
A tehén 1 bonyolult állat, de én megfejtem.
csináld meg te nem egy bonyolult müvelet
Pesten van a moto-max, ott tuti meg tudják csinálni, az enyém is volt ott... 50km az ajándék
Van a ktm-nél egy ismerősöm, csak le bírom zsírozni, mert pápa meg nyírbogát.... hát nem itt van.
Gurulj el arra, kérdezd meg, hátha megcsinálják, ha igen örülsz, ha nem, akkor annyira nem örülsz, de legalább indulhatsz pápára!