Nekem nem a mániám. Supermotoba Ferrodoval mentem. Ha valami bevált, és jó az ár/érték aránya, akkor nem szoktam változtatni...Miért kérdezted a versenyt?
Az egyest az enyém is nehezebben veszi és az 1 ből 2 be váltást is, de lehet csak mert "messze" van... Ez olajcserével sem fog változni. Az üressel is el lehet sajnos jáccogatni, sőt, néha a lámpa ugye kivillan de még sebességbe van. (Bár én már kaptam az imprtőrtől 1 "új érzékelő eccséget" , de sajna "nem jó" ) Ezeket már megszoktam, szóval nem is tűnik fel.
És akkor nem jegyezték meg hogy a motor nehezen veszi az üreset egyes vagy kettesből ha jár a motor?Akkor most van az olajban 3000-3500km,nagyban finomodni fog a váltás ha friss olajat kap?Remélem csak ennyi a baja és nem a váltóval lesz valami.
Gyàri olajszürö olcsobb mint a hiflo filter. Gyàri àra 1790ft ès ez akkor màr az uj dupla membrànos. A hiflo szàmàt nem tudom, aszem 300valamenyi.
Olaj a huskyknak, ès itt àltalànositok, mert az uj (2010es) tc250 crossomba is azt teszem, az a castrol actevo 10w40.
Szelephèzag ellenörzèse a 610nèl 5000kènt mint az olaj, 25000nèl vezèrmülànc csere. Kèsz. A tàrcsa uszò àgyazàsu. Az àltalad nèzett motor kb. 8500km-nèl volt nàlunk. Olajcsere ha jol emlèkszem levegöszürö csere volt. Kèzvèdöt is akkor kapta meg a renthal kormànyt valamint uj kuplungbowdent. Lehet valamit kihagytam. Who cares.
egy BMW R1200GS-nek nem nézném el.
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/osszehasonlito_teszt_egyhe
ngeres_funbikeok
A 2007-es motorokig az agip volt a szerzödöt olaj.
BMW/Husky 2008 meg Castrol. Bàr van aki motult, van aki motorex van aki shellt.... Hosszu a lista, garancia idön belül egyèrtelmü a kèrdèsedre.
Gyàri olajszürö olcsobb mint a hiflo filter. Gyàri àra 1790ft ès ez akkor màr az uj dupla membrànos. A hiflo szàmàt nem tudom, aszem 300valamenyi.
Olaj a huskyknak, ès itt àltalànositok, mert az uj (2010es) tc250 crossomba is azt teszem, az a castrol actevo 10w40.
Szelephèzag ellenörzèse a 610nèl 5000kènt mint az olaj, 25000nèl vezèrmülànc csere. Kèsz. A tàrcsa uszò àgyazàsu. Az àltalad nèzett motor kb. 8500km-nèl volt nàlunk. Olajcsere ha jol emlèkszem levegöszürö csere volt. Kèzvèdöt is akkor kapta meg a renthal kormànyt valamint uj kuplungbowdent. Lehet valamit kihagytam. Who cares.
Ezeket írja a legjobb olajoknak,elválik milyen lesz tőle a váltó,mennyire tesz jót a blokknak.
Köszi! Nyugodtan tudok holnap este pestre menni csibészkedni!
14000Ft lesz a 4L 300V Motul Factory Line 15W-50.
Nekem ez is bőven elég lesz!