Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, belecsöppent a gyertyának a vége
Oha! akkor most meg keveset kaphatott...
hát a faszom belevágom megint megakadt a gép, belecsöppent a gyertyának a vége az meg szétverte a dugót+a hengert és most még főtengelyt+csapágyakat is kell vennem bele eladás elött kurvára örülök így nem lesz meg hétvégén a crf
bivaly egy gép
Motul
A minősége legyen megfelelő, teljesítse az előírt szabványokat és a te esetedben ne 5000-enként cseréld (mi meg 15 üó-ként cseréljük) és nem lesz vele gond!
Én meg Agip 10-60-as!
Jó az falura. Mindenki mást használ, Dveed is a Motulra esküszik.
Kösz a választ! Vettem motul 10w60ast. Szintetikus. Az nem is jó? Képet intézek holnapra!
Ak hajra ... Nem tudom, hogy meg hany darab van ...
Már csak egy karbon vázvédőre fáj most hirtelen a fogam
Ha devilel össze hasonlitunk tenyleg nem olyan sok. Ő azt mondta neki 1500 $ volt. De Davidnak kell tudnia, hogy ez most sok vagy nem. Bar biztos nagyon jol müködne a 530al ...
az oda van Dveednél minta levételhez
miért ne lenne az?
Az nem is olyan "sok".... legalábbis többre számítottam.
Ciao. Elso korben 1000 $ ker. Bar biztos lehet meg valamit alkudni. Az ar a modositott airboxot is tartalmaz.
Csak én nem alszok?!
Na mivan? Mindenki alszik? Itt 23:11 van most
Hali! Érdekelni érdekelne ha jó árban van! Mennyi lenne?
Nekematta'
Az enyém 2006-os és én Castrol Act-Evo X-tra 10w40 4T-t rakok bele. Tölthetnél fel róla képet.
Most intéztem magamnak egy 07-es 610es sm-et. Milyen olaj való bele? És hol tudok hozzá pl. másik kipuffot venni, vagy bármilyen alkatrészt. Előre is köszi a segítséget!

u.i.: a gép az eszméletlen jó!