Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat sok ertelme biztos nem, mivel a formaja majdnem eredeti is. Szoval, aki nagyobb benzin tartaljt akar, azt valahol meg megertem, ha karbont hasznal. De amugy ...
Hát nem tudom hogy enduroban mennyi értelme van...azon kívül hogy nagyon csajozósan néz ki
Én nagyon csipem a karbont :) ... Csak ne legyen olyan draga

Oblucki az egyetlen Husqvarna versenyző, aki használja a carbon tankot ...
Á, nekem fölösleges az ilyesmi...úgyis csak elveszíteném vagy tönkretenném
Hm, miert nem akarja feltölteni ? Meg egy proba
Itt még egy másik ...
Kell neked ... Bar egy arany rud biztos olcsobb :)
Karbontank odabaszik
Bar milyen profi sportra vonatkozo ez igy van ...

Oblucki egy nagyon laza srac. Iden sajnos nem megy minden olyan jo neki mind tavaj

Es itt a masik nagy örült
Az világon endurózó emberek számához képest az 500 kibaszottul kurva kevés...sztem
Szamomra 500 ember nem szamit kissebb resznek. Akkor mar inkabb, aki het ora alatt celben er ;-)

Es abbol masodik volt Letti BMW-n es ötödik pedig egy kanadai ( a képeken lathato ) versenyző Husqvarna nyeregben ... Jövöre remeljük, hogy Letti Husqvarnan indul és akkor
Igazából engem is ez az egy dolog tart vissza a próbálkozástól...de ha sikerül olcsóbbra cserélnem az EXC-t akkor azért remélem bátrabb leszek ezen a téren (is)...
Hát én a nagy többségbe sorolnám magamat , de sajnálnák egy ilyen motort összetörni
Ezzel a motorosok nagyobb része így van...kisebb részük próbálkozik azért...csak néhány ember van az egész világon aki képes leküzdeni ilyen akadályokat is...
Na ilyen terepen ott halnék meg szerintem
Rendben

figy, úgy néz ki h már nem alkalmas a gomba de azért köszi...
A nehéz terepre
Vergődés volt ma Nyíregyen
Hát a Hegyalja fesztiválkor se különb a helyzet