Nekem 2007es Husky 510 volt Ha odafigyelsz rá, akkor nem lesz vele gond. Futómű, erő, súly Olajat könyv szerint 5000 kmnél lökni kell. Én 1000nél cserélem olajszűrővel együtt. Üó-s gép viszont a szelepekben (Renatto remélem beszósz' ) 469 üó van Tömmi márkánál hogy cserélik? 25? 40? 50 üó-nál?
Csáó!
Husqvarna smr 610 vagy 510-et vennék.
Valaki nem tudna véleményt irni róluk? Én eddig csak jót halottam róluk.
Érdekelne a ti véleményetek is: megbizhatóság stb.....
Előre is köszi
Sziasztok...
Én Oaról érdeklödnék nálatok h tudnátok-e nekem segíteni abba h a fejecskémbe most egy Husqvarna Sm 125 (nem az újakon gondolkodok) és h megéri-e a tipust megvenni?50ként használnám:D...és mien árba érdemes megvenni?mennyit kell rájuk költeni?(a kép a kb. évjárat miatt:D)
megállít már megint a sün, papírokat ...ez biztos 200-as, mondom 50-es, nem 200-as azért mert az alvázszámba azvan h 200
utánna kérdezett 2 embertől és hallottam h kiröhögték h dehogyis,
-adattábla?mondom azmeg mi? mondom olyan nincs
ilyen faszfej rendőrt lekérte az alvázszámot és nem tudott semmitse csinálni megint
jött 1 suzuki b-kinges gyerek is vagy 120l-al aztis kiszedte :D (faluba)
Én csak véleményt kérdeztem nem azt hogy hol találom!
Bocs hogy most akarok malyd motort venni és szeretnék róla minnél többet tudni
Látom senkinek sem erőssége a visszaolvasás... egyszerübb beírni újra hogy: "mi a véleményetek az xyz Haskiról?"
Husqvarna smr 610 vagy 510-et vennék.
Valaki nem tudna véleményt irni róluk? Én eddig csak jót halottam róluk.
Érdekelne a ti véleményetek is: megbizhatóság stb.....
Előre is köszi
Én Oaról érdeklödnék nálatok h tudnátok-e nekem segíteni abba h a fejecskémbe most egy Husqvarna Sm 125 (nem az újakon gondolkodok) és h megéri-e a tipust megvenni?50ként használnám:D...és mien árba érdemes megvenni?mennyit kell rájuk költeni?(a kép a kb. évjárat miatt:D)
Egyenlőre ennyi:D
Előre is Thx:D
Csaó
utánna kérdezett 2 embertől és hallottam h kiröhögték h dehogyis,
-adattábla?mondom azmeg mi? mondom olyan nincs
ilyen faszfej rendőrt lekérte az alvázszámot és nem tudott semmitse csinálni megint
jött 1 suzuki b-kinges gyerek is vagy 120l-al aztis kiszedte :D (faluba)