Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy is mocit
helló!
Segítséget szeretnék kérni hogy ezt:http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_610-3921009

a motort szeretném meg venni és hátha valaki tud róla valamit, nem szeretnék széthajtótt mosit venni
Csináltam galériát a túráról!
vagy igy vagy ugy de az biztos hogy ott leszek pénteken bejárom a páját gyalog és hogy ne legyen eső
Szinte mindenki
Hali! Visszatértem Romániából! Igen jó kis túra volr 3 nap 2 éj 866 km. Qrva jó ez a moci! Szintenki mindenki megnézett.
google a barátod
és annak tulajdonképpen mi a hátránya ? sosem értettem
üzemóra
üó mit takar?
SM510R 59 ló és üó.-s. SM610 53 ló és nem üó-s. Asszem a lényeg ennyi
Sziaztok. Nemtudtam eldönteni se leírást találni hogy az SMR 510es vagy az SM610 az erősebb... ...a választ és kicsit bővebb leírást vagy valami jellemzést a két típusről ... előre megköszönném
az biztos!
Az lehet ... De egy kezdőnak fontos, hogy kezelhető legyen és tartos ...
de 125-be 2t az igazi
A Palettan dolgoznia kell a Husqvarnanak es lassan tenyleg is lehet latni lepesek a jo iranyba, mint pl. 50cc, 4 ütemö 125ös, stb ...
egyébként a 125 4t-nek kinyírhatatlan a blokkja, a 3 literes fogyasztásával évezredekig elélnék,
Persze ...
ez tény és valós
hehe ... ilyen commentet vartam
persze csak ezt pillanatok alatt kilehet motorozni
Annak a motornak abban a kategoriaban egy ellenfel van es az a yamahatol jönn. Es ez 20 kiloval nehezebb es nem ilyen alkatrezekkel ( Brembo, stb. )... Nekem tetszik es szerintem nagyon szuper motor egy kezdőnek ...
117kiló nehéz hozzá, nekem a hondám ugyanez volt... de azon nyitott rendszer volt +laser dob és endúró volt
De néz is meg a sulyot ...
15le