Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jah. ha lenne lóvé a gixerből is elég durvát lehetne faragni. de igy se gyenge. jó ez a motorka nekem. tervezem hogy belerakok egy 40.000 et mielött eladom
jó ez ami most van, talán egy 530kit meg egy duplacsűűű hátra és verhetetlen a motor ja és egy jó rider aki ezt utána meg tudja ülni
az msot esélytelen árba:D:D majd talán 5 év mulva:D
vagy egy Bmw 1000RR
azon nem mulik. felmeygek mert mindenképp akarok menni eggyel. mert eddig még oylat nem találtam amire szivesen lecserélném a gixit. esetleg egy uj 1000 rr honda.. de arra meg nicns keret:D
jo de gondolom az a fordulat ahol 1 be feltudod venni kb akkora hogy mehetsz vagy 20 al. vagy nem jól gondolom?
Azt én is szeretném tudni ha lesz is biztos nem szabolcsban, szerintem Pann ringen vagy Pesten vmere:S
Gázra az enyém nem hinném, kuplunggal tuti (1-2 gázra,3ba kuplung, de ez csak tipp )! Jut eszembe 2 személy, ezt nagyon megfogja akár egy 50ks csaj is, mintha az ereje felét elhagyná...de hátul legalább nem kényelmes!
nem tudom most hogy az tőled menniy:D nekem volt már oylan 600+ kilométeres napom:D amugy azért nézegettem a husqykak mert azal kcisit egyszerübb örömmotorozni:D::D gixivel azért picit macerás, mert egy kis egykerék és már bőven 100 fölött vagy. ezt átalakitgatni nem akarom streetfighterre, de igy meg nem olyan egysezrü a városba bohockodni. viszont lehet ha mennék egy 610 el vissza se akarnék ülni. de most még gixi az istenD: amugy nem tudjátok nem lesz valamikor tesztnap?
na értem köszi:D
Hát én se non adtam még oda senkinek sem Deeviden kívül , Na de kipróbáznék egy gixert is, Hm h sportosabb e? hát úgy mondanám h seggfájósabb,hát én eccer mentem le Tokajba ezzel két hétig nem ültem rá utána ezek versenyzésre vannak kitalálva nem hosszú távra
Elvileg 2.500km az olajcsere (könyvbe 5000!), de én olyan 1500-2000nél cserélem, olajszűrő minden 2. olajcserénél, a légszűrő 500-1000km. Nem problémásabb mint más motor, melegítés és olaj-víz legyen benne! Ez is elromlik idővel mint a többi, nem szrvízigényesebb egyáltalán, lehet nem lesz másnapra alkatrész, de lesz.
nem ugy gondoltam:D olajcsere, üzemórás e, ilyenek:D
értem hát. ismerős. a motor kölcsön adás viszont nem szokásom sorry. én se kérem el másét :) de kituggya még mit hoz a jövő. szoval akkor a tied a sportosabb ha jólsejtem. élvezed mi?:D
Szervízadatot mondtál? Ha elromlik mehetsz a szervízbe!
na eccer ütközhetnénk és elvinném a kicsikédet egy körre hát okozott már meleg helyzeteket az 510 de még fog szerintem ha érted mire gondolok
picsába.. ezek azért gondok. de még megvárom mig a kolléga ir kicsit és akkor még töröm a buksim:D ezek azért még 3 ba fel fel emelik az elejüket nem?:D
hát 150-200 at rá kell szánni attól függ mi atta meg magát, utána járatás 1000-1500km és agyad neki
nagyon istenkirály. én nagyon szeretem, igazábol nem tudom hogy el akarom e adni:D a legjobb az lenne ha futná még mellé pluszba egy husqyra. most csak körbeérdeklődök. amugy nagyon jó, kanyarba egyenesbe midnenhol..:D gondolom arrol hogy hoygan emeli az elejét nem egy supermotosnak kell mesélni:D
ohh értem:D ez eddig tetszik. de egy szerviz adatot is irhatnál meg stb. az érdekel igazábol.
A 610 gyárilag 52-53 le és 142 kg, ami az 510 hez képest kb +20kg és - 7-8le. A futóműve jóval puhább, az úthibákat jobban elnyeli, az ülése kényelmesebb, de elárulom nekem kb 250 km után 10 percenként fel kell állnom a motoron, de lehet én vok puhány. Eddig 1 nap 315km-et mentem és azt simán bírta (én kevésbé ). Gyári 15/45 lánckerékkel simán elmegy 150-et (kb7000ford), de ott már igen jól kell kapaszkodni, nem nevezném kényelmesnek, a 120-140 már inkább. 12l a tankja, ami nálam legalább 200km-re elég.
És te h vagy a tiéddel mert anno ilyet akartam volna mint a tiéd ,azért ezt is meghúzgálnám
áhh harminc?:D az nem valami nagyonsok. tudniilik szeretek menni:D és utánna komplett blokfelujjitás vagy mi?
Hát amiket leírtam és oda figyelsz ezekre az 510 és a 610 között Hm kmt mondok inkább egy 510es vagy 15 ezert megy el 610 kb 30 at is! De érted közbe jöhet akármi, 510 jobban ki vannak hegyezve.
csá uram. tudnál mesélni kicsit a gépedről? amugy gondolkozom hogy bob-cat et veszek:D:D