Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok sikert hozzá remélem nem lessz csalódás
Éjszakai Motorozás Máriapócson:
Hbmotorosok
megvan a crf :)
Nekem jöhet
Van 1 fölös Monster "naptár"-am, ha valakit érdekel.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
A teló helyesen Marzocchi, 94-től 2010-ig ez van bennük Brembo fékkel, gondolom a tied 92-94 közötti, ebben fordított Showa van elől, GYÁRILAG fekete Nissin fékekkel. Abból ered a legtöbb gond, ha fogalmad sincs milyen évjáratú bánatod van, és alkatrészt vadászol hozzá . Ettől csak az a szebb, ha annak sincs akitől veszed. Akkor tényleg rá lehet kúszni a csecsre.....
nem, de ha hasznosnak találtad akkor igen
Ezt most te nekem írtad ?
meg=megy
viszont kezesebb, és jobban meg mint egy drz emellett kevesebbet fogyaszt
Szia,
Nekem is 97-es te610 van, pontosan nem tudom hány LE, olyan 50 körül van. Állítólag típushiba a csapszeg tűgörgő (passz hogy menyibe kerül). Olajszűrője nincs rendes, ezért én gyakrabban cserélem az olajat. Ha lelakott és agyongányolt (mint az enyém) akkor lehetnek vicces dolgok.
Az alkatrészellátás megoldott, de figyelj rá, hogy vidd magaddal a mintadarabot ... sajna az olaszok kb ahogy esik úgy puffan alapon kezelték az alkatrésztípusokat (hallomásom és saját tapasztalatom alapján, ettől lehet hogy nem így van :D )
Pl nekem Malossi helyett showa telóim vannak elöl hátul, a fékeim meg nissin és hátra valami honda betét volt jó ...
Áhááá .... akkor kinyomod a motornak a szemét
A kipuf volt jóval 0,20 felett a szivo még marathatott volna de az is határon volt
nekem még jók voltak kb vagy 6000nél néztünk rá mennyi volt a tiéd?
Jó neked,én meg szerelek,lapkákat cserélek,kicsit nagyvolt a szelep hézag
ja ja csak éjszakás leszek , de ki fogok nézni hétvégén mind a két napra lesz sok moto moto moto és hátha nem csak én leszek kint Husqvarnával
Ebbe melegbe?!Mozdulni sincs kedvem De látom felétek lessz valami jófajta éjszakai motorozás
az ilyen cserebere dolgok álltalában nem szoktak jól végzödni
Mizu cimbi arra fele? Megy a moto ezerrel?
Mit vársz mitlehet erre irni, a blokkja jó de minden a gazdin múlik hogy szervizeli,és ami elromolhat az elis romlik
hát ezzel most sokat segítettél nemtudom olyan ormótlanul néz ki ennek a blokkja viszont 2006-tól tetszenek a huskyk
Ki ismeri a multját a motornak nem látni bele,ha kifogod és jó istenitted a márkát, ha rossz csere lessz elmondod mindennek