Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a híreket!
Még most értem haza a melóból, így szerintem kimarad.
(..de lehet, hogy elnézek nézőnek?)
Sajnos olyanom nincs( ); még az eredeti gumik vannak rajta (az első ok, de a hátsó lassan cserés).
A nyomvanal nagyon jó de az erdei szakasz most már járhatatlan,reggel felhőszakadás volt és most is szakad ha akarsz indulni akkor uj első és hátsó guma nélkül megse próbáld,én már csak szurkolni megyek
sziasztok
husqvarna te 610hez keresek gyújtást! (93-94)
ha valakinek van kérem szóljon
köszi
hegesztek rá egy vasdarabot neked
kabbe csak kéne már :D
Passz nem tudom, nekem is hiányzik 1 db, nem tudok időt mondani, mert ezt sunyiba csinálták nekem, nincs a környéken? vki más? Mert nem akarlak hitegetni , nehogy ne tudj menni pályázni, mert feltartalak
szeva héé semmi sincs még nincs a gyárban most anyag mert elhasználták
helomi?:D gombával helyzet?
Ez nem a reklám helye de az E-on egy
Én is. Csak lenne hozzá alkatrész...
Én meg Husqvarnát
Én szeretem az E.ONt
Atesz 91 Én épp ezelött erről beszéltem Janival! Hívd fel és neked is elmondja a mondókáját a vasról Ő ismeri ...
Hurrááááá van áram Ideje volt...4 napig nem volt na ennyit az Eonról
sziasztok!kellene egy kis segítség!Most vennék egy Husqvarna H5 400 as mocit és crossozni szeretnék vele.valakinek esetleg vmi tapasztalata?
kösz szépen jővő héten majd megnézük aztán kiderül minden
Az biztos, mivel mikor én néztem motort már akkor is ott volt (több mint 1 éve) bár drágábban. Szóval szerintem alkuképes!
Ok, köszi!
majd holnap okosabb leszek ha bejárom
Az kár, de szándékozom menni.
Akkor mi az akadály/terep?
kint voltam kérdezösködni,már szallagoznak de sajna 90% ban rét a többi erdő a legendás nyomsávot nem engedik a kidölt fák végett pedig az erdei szakasz nagyon király volt,de azért gyere igy is jó lessz!
Próbálkozz esetleg az importőrnél!?
www.husqvarna-racing.hu
Szerintem már elég régen ott lehet a gép!
Én is segítek -ni !
..majd légyszíves ír egy két sort a pályáról?!
Köszi!