Fantasztikus eredmény hozott a kanadai husqvarna versenyző a 2010es Erzberg Rodeon. Összesen ötödik lett a 502 indulo köszt egy Husqvarna WR 300-on. Idén csak 15 versenyző célba jutot.
Másik szuper eredmény. Uros Nastran első lett a Supermoto Alpok Adria kupán magyarorszagi futamon, ami hetvegen volt a Pannoniaringen !
Mi is cserélni fogjuk a szelepeket, mert már jócskán van benne üó. Kedden lépek az USA-ba és majd csak szeptemberben jövök haza. Mire hazaérek, addigra a felújításhoz szükséges cuccokat lerendelem és összedobjuk.
Mire jutottál a "garanciával"? Valamit sikerült intézned?
szewa myki77 megnéztem neked a cuccot komplett fékrendszert és fő alkatrészeket tudunk rendelni ..de alkatrész ezekhez sose kellett még és nincs rajta dealerneten direktbe nekünk...írtunk emilt a forgalmazónak ....még válasz nem jött..gondolom hétfőn lehet belőle valami esetleg ..
Nem azt írtam hol találod, hanem azt hogy hol találhattad volna! És pont azt írtam, hogy ha visszaolvastál volna, pont olyan véleményt találhattál volna, ami passzol a kérdésedhez.
Esetleg Rechner Úr?
Másik szuper eredmény. Uros Nastran első lett a Supermoto Alpok Adria kupán magyarorszagi futamon, ami hetvegen volt a Pannoniaringen !
Go Husqvarna Go !
Igen Titán.
Láttam a géped, hogy hogy járt
Mi is cserélni fogjuk a szelepeket, mert már jócskán van benne üó. Kedden lépek az USA-ba és majd csak szeptemberben jövök haza. Mire hazaérek, addigra a felújításhoz szükséges cuccokat lerendelem és összedobjuk.
Mire jutottál a "garanciával"? Valamit sikerült intézned?
nem ám hasonlóképpen jársz....lehet cserélni,bocs csak jótanács
http://youtu.be/qVE60zwXx1k