Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már az interneten is talalhato, akkor biztos elarulhatom is: a masik nagy ujdansag 2011-re.
Nekem kell ilyen Husky
Ez az:
Hétvégén szándékozik valaki jönni Bakonynánára az Ec-re?
Esetleg Rechner Úr?
Itt van ... Kérdéseknél www.husqvarna-racing.hu
erről a mociról, avagy matrica szettről nincs több képed?
Fantasztikus eredmény hozott a kanadai husqvarna versenyző a 2010es Erzberg Rodeon. Összesen ötödik lett a 502 indulo köszt egy Husqvarna WR 300-on. Idén csak 15 versenyző célba jutot.

Másik szuper eredmény. Uros Nastran első lett a Supermoto Alpok Adria kupán magyarorszagi futamon, ami hetvegen volt a Pannoniaringen !

Go Husqvarna Go !
ok köszi meg kaptad a képeket a fékről?
gombával mivan?
Hello!

Igen Titán.

Láttam a géped, hogy hogy járt

Mi is cserélni fogjuk a szelepeket, mert már jócskán van benne üó. Kedden lépek az USA-ba és majd csak szeptemberben jövök haza. Mire hazaérek, addigra a felújításhoz szükséges cuccokat lerendelem és összedobjuk.

Mire jutottál a "garanciával"? Valamit sikerült intézned?
helo titánszelepes az a motor?

nem ám hasonlóképpen jársz....lehet cserélni,bocs csak jótanács
szewa myki77 megnéztem neked a cuccot komplett fékrendszert és fő alkatrészeket tudunk rendelni ..de alkatrész ezekhez sose kellett még és nincs rajta dealerneten direktbe nekünk...írtunk emilt a forgalmazónak ....még válasz nem jött..gondolom hétfőn lehet belőle valami esetleg ..
Városbéli puhányok, nyavajások...
ja az igen joo,,csak nem jövök ráá mit huzkod
Semmi, pangás van mint látod... csak majmok vannak itt.
semmi csak ,gondoltam huuzlak 1 kicsit veletek itt a fórumon?
Te 1 búza vagy.
Van-van... 30LE (folytás) Nem lesz az neked erős? Mizu?
Husqvarna (majom) az összes többi márka (béka)

http://youtu.be/qVE60zwXx1k
érdeklödnék 510 es után mlyenek de nekem nem üzemórásba kellene
Nem azt írtam hol találod, hanem azt hogy hol találhattad volna! És pont azt írtam, hogy ha visszaolvastál volna, pont olyan véleményt találhattál volna, ami passzol a kérdésedhez.
Nem tok mibe belekötni Daveed.
mégegyszer bocs