Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dávid Amerikában, de az Ő motorja.
Sziasztok. 2007es sm510 ről vélemények? valakinek volt már vele tapasztalata? az még a régebbi idomos.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Husky sm 125 -öm és olyat szeretnék kérdezni, hogy a hátsó fékkaron azt a kis taposót, hogy kell állítani? Meg a központi telója hogy működik? (sachs)
Előre is köszi a segítséget
motoron jo mutatna carbon vazvedő
Csak Dávid ilyen erős... pocakban!
nem láttam a gépedet a pályán,ki e Dávid
530 a pályán
Hát ja, Dabas!
Ja és igen, új bandatag! Hála!
Az új bandatag.
hej te kivagy ?:D dabascity?
Kiket láttam ma motorozni Dunaharasztin a 0-ás felé? Fekete KTM Lc-4 és egy HQV Smr-510, talán.
Készen lesz végre, még a héten az SMR530 Powercommander :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aztán jöhet a bejáratás!
Nemtom...majd ami lesz jó áron.
Ja csak az SX-re marha sokat kéne költened ha utcán is használni akarod!Se öninditó se világitás meg 4gangos váltó amivel ha pötyögsz nagyon szopás menni!Ja meg titánszelepes azt meg cserélni vagyon!Egész jó kis EXC 450-525-öket lehet kapni már szarérhugyér(a többihez képest)!
majd késöbb leszek
egyedül 1 vforce3-as membránt raktam bele, ami a ktm-be alapfelszereltség, azon kívül nem nyúltam a blokkjához
olvass vissza
én mit tuningoltam rajta? itt tudtam meg fórumon, h mit csinált vele a gyerek! én próbáltam helyrehozni amit ő elbaszott
nekem semmi bajom nincs attól függetlenül a huskyval, h sokat szoptam vele és +250ezrembe került mire helyreállt, mert pl a hülyegyerek a főfúvóka helyett az alapjáratit fúrta meg és épp néztük akkora volt mint az 525-nek a főfúvókája tehát ilyen értelmek vannak... beraktuk kb-ra a gyári méretet és egyből lement 5 literre a fogyasztása

az a másik, hogy most a ktm-et pl. megkapom 750-be addig a huskyt 1.5m használtba, (szerintem annyit nemér) ha még nagyon komoly sm szettet is tennék rá, ami még nemtom h lesz-e, akkor se lenne annyiba, mint a HQV, az meg a másik szemszög h annyiba megint nem tudom majd eladni
kicsit agyon tuningoltad a gépét, utána meg csodálkozol hogy széthullik tul sokat vártál el egy 125-ös töl nem
Igy igaz, én is jónak tartom a ktm-et,ismerösömnek is van 525-ös régóta és hibátlan persze minden tipusnak lehetnek anyag hibás alketrészei és onnantol mennek a fikázások
csak enm mindegy az ára
utcára kéne nekem, de nekem a husky nem bírta a 10 km-es járkálást, az a tartós sebesség nem tett jót neki, ez meg lófaszt nem pörögne 1 tartós 90-nél
Bocs shitluck-nak üzentem!Ja az 510SM tökéletes gép!Mentem olyannal és csúnyán bejön:)De mégis maradtam az EXC-nél de nem bánom!Fasza mindkét motor
Nem álok motor vásárlás elött TE 510 -el csapom ugyan azt tudja mint a ktm