Valakinek nincsen képe szerivizmanualból vagy valahonna h az 125 ösnek hogy néz ki a gyárilégszűrőháza vagy naggyábol myagyarázza el mert nek mind a 2 oldalon ki van vágva és teljesen látszik a légszűrő lehet azért is agadt meg sok volt nek ia levegű a bnzin meg kevés
kösszi mindent!ha van itt olyan akinek 125 ös van az mondja már mire érdemes figyelni majd sűrűbben és mit jó szemelőtt tartani hibái előnyei ilyesmi kösszi előre is
Sziasztok segitséget szerenék kérni abban hogy nem rég vettem egy 2003 as husky 125 öt és szorult sajnos hol tudok jó minőségű dugót kapni hozzá meg ha valakinek van ilyen akkor hónolta e már a hengert alapméretes nikacilos.....?!
Kivagyok dögölve,hál isten most sok a meló nincs idöm semmire
De azért vasárnap nagyot enduroztam 80 km sziklás erdős terepen,törtunk zuztunk estünk keltunk,fa..a volt Nálad mivan ,megvan még a vas láttam hirdeted
sziasztok!
nincs vkinek eladó husqy te 410-ese elérhető áron ilyen 96-97es modell érdekelne. köszi
egyébként mi a véleményetek ezekről a gépekről mire kell oda figyelni?
Templom u. 14.
Yamaha fehér 2000kft
Nézd meg a honlapjukat, ők tudnak segíteni neked a hónolásban és olcsók is!
De azért vasárnap nagyot enduroztam 80 km sziklás erdős terepen,törtunk zuztunk estünk keltunk,fa..a volt Nálad mivan ,megvan még a vas láttam hirdeted
Photoshop!
nincs vkinek eladó husqy te 410-ese elérhető áron ilyen 96-97es modell érdekelne. köszi
egyébként mi a véleményetek ezekről a gépekről mire kell oda figyelni?
Asszem én is 118 szemes láncot vettem és 4 szemet kivettünk!