Az én rendszámtáblám kb 20x15-ös lemezre fel van fogatva vagy 9 helyen popszegeccsel/csavarral és egy L alakú vassal ki van merevítva ami az ülés alól jön
H.B. 2-20-ig van. Postai úton 30 napod van, hogy befizesd.
Feljelentés 3-150. És azt a szabálysértési előadó határozza meg, hogy mennyi lesz, de adhat ejnye-bejnye figyelmeztetést is( nem jellemző).
300 ezer Ft azok általában közig. bírságok szoktak lenni Pl: gyorshajtásnál lehet elérni:):). kamionosok, ha nem tartják be a pihenőidőt, tachográf miatt stb stb.
Bocs, ha hülyeséget írok, de tudomásom szerint a helyszínbírság 2-20 ezer ft-ig a feljelentés 3-150ezer forintig terjed, de a feljelentést meglehet úszni figyelmeztetéssel is, ha mákod van és az előadó ismerősöd , de javítsatok ki ha ez nem így van
nem is az a baj, a másik apám betege , beszélt is utánna vele, nem lett vna semmi, csak ez a seggfej 1 nyomoronc és minden honnan kibaszták már messziről ismerik és azért ilyenre tanítja a fiatalokat is, + 1 nyomortanyán lakik és azért baszakszik, de seggfej volt nézegette a hengert mondom magamba azt nézheted baszod nincs rajta a ccm, meg h ilyeneket mondott a h én veszekedtem vele mondom menj el anyukádba, ezt már összerakták 1-2x a cigányok, és megint ráküldik őket vmikor...meg faluba homokútrol kifelé állítson meg faszfej
tegnapi esti program nagyon jóvolt.... elütöttem az erdőbe nyulat lesz finom nyulpöri , aztán elkapott 1 geci rendőr 2 személlyel homokútrol fordultunk vna ki, és kaptam 1 fejlelentést... az 50-est lazán elhitte utánna lett kérdezve elvileg rám fog szállni, mondom akkr legközelebb úgysem állok meg neki..... midnenki úgy ismerki h kukásrendőr "kunszentmiklóson....":D
csak ovatossan :)
Mivel farnehéz a moci így könnyebben megy az egykerék
Az enyémmel vontatni lehet
Feljelentés 3-150. És azt a szabálysértési előadó határozza meg, hogy mennyi lesz, de adhat ejnye-bejnye figyelmeztetést is( nem jellemző).
300 ezer Ft azok általában közig. bírságok szoktak lenni Pl: gyorshajtásnál lehet elérni:):). kamionosok, ha nem tartják be a pihenőidőt, tachográf miatt stb stb.