Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted nekünk nem zsibbad a picsánk?

Biciklis nadrág. Asszonnyák' az segít! Olyat vegyél és próbáld ki. Ha beválik, akkor ócsóbú' megúsztad
az enyémre kéne, mert olyan kemény az ülés, hogy vallatni lehet vele
szevasztok van valakinek 94-99-ig husqvarna te 610-re ülése?
Köszi
Rimaszombati út 19/b
Budapest
Pest megye
1118
Hungary

Motomax
Budapest környékén hol van Husky szalon? Csak mert gugli barátom nem sokat tudott segíteni
Ám van olyan - Renátó nevű (nem én vok ) - ismerősöm akinek volt honda 125 cross gépe és 6 ba gázra jött ceróra és nem picit! Akkor az jobb/erősebb mint aznagy450eremzégyáriáttételesmiújság?!
Nem tök mind1, hogy ha az áttétel 12/50 hogy az gyári vagy cserélt? Az én 610SM-mre is ha 17/40 lenne 201(!) lenne a vége, 13/48 nál már csak 128.... Teccikérteni?! Tessék felrakni arra az eremzére a 17/40et le és minden - önerőböl - megtett 1 kerekes méterre - már 4be is - méterenként adok 1 sört!
Add ki magadbóóóól! Ne gyötörd magad!
Régen rossz, ha egy viccet magyarázni kell...
akkr úgy mondom, h gyári áttétel szerint 4.5.-be és nyugi :D
Bírom ezt a 4. 5.ben feljön kerékre szöveg

Áttétel basszátok, áttétel!

Most nem az RMZ-t szapulom. Jó gép biztos! De hogy sokan úgy döntik el hogy:
- Az a gép még 6.ban is feljön kerékre!
- Ahhhhh akkor az kúrva erős
- A haveromé csak 2.ban. Az gyenge.

De azt nem mondják, hogy az egyik 180at megy a másik meg csak 100at 6.ban!

Ez má' régóta bennem volt

most az lenne a lényeg, h legyen utcára 1 gép meg a krossz .... magyarán egybe nagyon nem tudom összehangolni magamnak :S
de akkr gyorsan lekapkodnám róla... mondjuk így nem lenne megoldás
hát ezt nemigazán értem, crosst hogy akarod fel lámpázni és ha eldobod, teljessen mindeggy mejik fajta ugyan az törik
de én akkr nem tudnám úgy neki hajtani, mert tudom h ha eldobom v vmi vagyon sokat fizethetnék :S
akkor miért nem enduro inkáb ,és ahoz sm szett
vagy még azon agyalok, h 250 krosz és 1 sm szett rá+ rádobom a lámpákat úgy már szerintem jobban megérné
komoylan most ezt eladnám, vennék 250-es gépet de akkr kintre milenne? ezen agyalok
Probálj ki egy qvadot,az ám a kéz gyilkos,olyan alkarod lessz mint popejnek Ma én is terepeztem kicsit,fáj is a kezem,aszem többet kéne menni!
jó elhiszem, de ezzel menj 2 kört vmelyik krossz pályán és utánna megtudod miaz tartani :D úgy kifárad a kezed h majd be szarsz a végén :D főleg ez a 450 :D 4.-5.-be ugyanúgy húzza fel az elejét a kicsike :D
csücs egy 510-re azt megtudod mi a vadállat
mentem haver 450 rmzjével 2010-es gyári de 1 vadállat :D