Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Full generalt biztos
Blokkot?
Mit kell cserélned a motorban?
Helló
Te 610eshez valami jó szerelőt tudtok valamerre?
De ami a legjobban idegesített az az, hogy kb 15 percig egyeztették az adatokat a központtal Kezem sz@rrá fagyott, motor lehült. Miután elköszöntek újból melegíteni kellett a vasat ami + 10 perc fagyoskodás.
Tökmindegy, mert úgyis megtaláltak volna. Elmenni csak azért akartunk mert még nem szólítottak fel, hogy álljunk meg. Semmi kedvünk se volt hozzájuk. Nem volt okunk menekülni mivel minden rendben van a mocin.

Ki van adva parancsba, hogy az összes motorosnak (akit tudnak) az adatait vegyék fel, mert van egy pár emberke aki rendszám nélkül vergődik a városban. Ma délelőtt is volt 2 ilyen emberke (a rendőrök mondták). Megkérdeztem, hogy nem egy narancs meg egy piros rendszám nélküli? Azt mondták, hogy igen azok. Talán ismerem őket? Áááá nem. Nem ismerek ilyen emberkéket
Nagy hiba - mint a mellékelt ábra is mutatja
Én nem!
A VOR gyár elvileg évekkel ezelőtt bezárt, alkatrész nehezen fogsz hozzá találni (ami biztosan kell is hozzá!)
Különleges egy szerkezet, de csak ennyi!
Én motorozás közben eléggé le szoktam szarni ha csörög a telefon...
Sziasztok!
A VOR 503 SM-ről ki tudna mondani 1-2szót? Érdemes-e egy ilyen gépet venni? stb...
Mondtam h csipkedjed magad! Melegíthettük megint a motort
Hát jól hitte. Csak az a kúrva teló ne akkor csörgött volna
Ez is jó
Mondtam Dávidnak h igyekezzünk, mert láttam h szerintem minket hajkurásznak, volt egy teló neki megálltunk mire elindultunk piros kék villogó álljatok félre de kocsiból kiszállva ismerős arcokra leltünk Adatokat rögzítették, bediktálták és lekérdezték h nincsenek e ki tiltva ...stb! Hozzá tette a rendőr....azt hitte kergetőzni fognak velünk egy dbig
büntetés is lett?

én meg felébresztettem egy hónapos álmából
Mi is majdnem havernak 20-perc után elfosta magát a jobboldali telo szimering,jöhettünk vissza szerelni
Ma is jót motoroztunk , míg le nem kapcsoltak a rendőrök
Jó nagy kokárda vagy
Mé? Mivan ma?

Felöltöztem tetőtöl talpig zöldbe és motardozok. És mivel piros-fehér a motorom így zöldben olyan vagyok mint a magyar zászló!
Fent vagyok kecskeeeeeeeee
muhahahah

Ám az ördög nem alszik!

Gondolom te már rég - térkővel a zsebben - a főtéren "békésendemonstrálsz"!

Felkeltél hugyozni oszt' beírtál.......
Te miről beszííílsz?
Lusta banda