Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat felnicsikknek nincs is suly, szoval nem lepödöm meg, hogy csak annyi volt
Köszi az infot, most beszéltem Jánossal még küld nekem emailben több képet és még lehet akkor nem is ez lesz
Ja ,csak fél órát mentem kettöt meg takaritottam
De lagalább motoroztál!
Én már rendeltem. Érdeklődj az eladónál és nem árt ha jó sok eladása van, ami persze jó visszajelzéssel rendelkezik. Vagy leütöd a terméket, vagy csak az eladó küld 1 számlát paypal-ra a teljes összegről (áru + szállítás). Ha akarod kifizeted, ha nem, akkor nem. A szállitási időről is érdeklődhetsz, bár ha raktáron van 7-10 nap szerintem. Amit én rendeltem, amint kifizettem, pár órán belül jelentkezett, hogy holnap feladja, 7 napra tagsálta a kézbesítést és a 8. napon meg is érkezett. A szállítási költség nekem Angliából 1200 HUF volt...
Voltam ,de minek
vizátfolyás midenhol,a gumi nemtud felmelegedni csuszik mind álat,kész életveszély csak jól őssze csesztem magam meg a vasat
Küldök akkor egy emailt
Köszi szépen. Meg is találtam amit keresek, csak én még nem rendeltem ebay-ről, nem tudom hogy működik itt a szállítás meg minden.
CE szabványos !
Ha E szabványos akkor valszínüleg igen
Sziasztok ha veszek egy 30 fokos dőlésű hátsó sárvédőt lámpával helyzetjelzővel akkor az elméletileg megfelel a kresz nek ha arra teszem ré a rendszámomat? és nem fognak megbüntetni a rossz dőlésfokért?
Nem, nem ilyen kell és arra nem is találtam.
nincs mit de a tiedre biztosan ez kell?

én mennék motorozni de még nem lehet
Húzzon mindenki motorozni! Orrba-szájba süt a nap
Köszi.
ez nem jött össze

keress rá erre : " Husqvarna TC TXC 125 250 450 TE graphics kit '05-'07 "
A kéket linkeld már be lécci!
Srácok, ha már gép elött ültök akkor emailben küldjétek. Nem igen érek rá olvasgatni.
ebay-en lehet kapni 110 font körül kijön postával

még kék-sárgát is találtam náluk
János, ezt a fajta matrica szettet betudnád nekem szerezni?
Szúúnet van!
Áhoj Ibrahim
akkor legközelebb kap 10 liter (3700FT) evo-t
aztán ha érzek különbséget akkor ráállok talán

csak azért furcsállom mert nálunk aki crossozik sem tankol ilyet hanem a TSZ kuton kapható 95-öst
Na most lépek mert melúú van.