Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor holnap megint leveszem a tankot

mekkora hézagot kell állítani?
Sima szelepállító csavar van benne. Általában hullára beverődve a szelep végébe.
jaja, valaki elmondhatná, mert ha lapkás, akkor nem állok neki széjjelszedni és állítgatni :D

TE610 1997
az enyém lapkás,de tidet azt nem tom,de gondolom az is.
állittani nem lehet vagy lapka csere,vagy hézagolni kell,de ha nem jol mondom valaki igazitson ki.
valami hasonlóra gondoltam én is csak kék sárágban
de valahogy nem adja ki azt amit elképzeltem

eljutottam odáig hogy a bohócosból csináltam gyárit aztán rátettem egy monster feliratot

nyáron még lenge öltözetű manga lányokban gondoltam
olaszországban láttam egy 748-ason
Én is most szerkesztek magamnak egyet!
Hát láttam már jobbat is
A szelephézagos dolog engem is érdekel :D
Hogy lehet állítani, van csavar, vagy korongos?
kell még ezen csinálnom elég sok mindent most nézem a belső lyuk valójában kb kétszer akkora és ezért csúszik az egész ez van
délután még átgondolom változtatok rajta meg megcsinálom a másik felét mert tükrözni azt szerintem nem lehet rendesen

motorozni ma sem megyek mert hurrikán van

ötleteket elfogadok
türelem türelem
Értem, nekem is az van Portable. De lehetett volna PaintShop is, de akár PlayStation is. Kiváncsi leszek rá.
Adobe photo shop cs3 extended

tácspaddal csinálom mert pesten hagytam az usb egeret

lassan megvagyok az alapelképzeléssel onnan még finomítok rajta egy keveset aztán ha jó akkor megmutatom
PS?! Az elég tág fogalom lesz. Az amúgy jó moka lesz, már bűvészkedtem énis azzal.
helló mindenki!

neki álltam egyedi dizájnt csinálni de hogy ez mekkora egy szopás lassan haladok a progi meg nem azt csinálja amit akarok
PS-el álltam neki
Szerintem egész jól meg csinálták.
Ágy akrobatika megy még de nem sokáig egy két hét és pff pff
Mi a kereket forgattuk.
Köszi közben jános is elmagyarázta a fötengejt hogy hajtod meg mert az sm en nincs berugó,lánckereket tekered
A Wd50 az valami újabb fejlesztés
Oooops! Kép lemaradt
Hali!

Itt van 2 kép.

I.

Az első képen látod, hogy a vezlánc fogaskeréken van 2 pont függőlegesen. Ezt a két pontot kell a hengerfejen lévő bevágáshoz állítani. Bekarikáztam Neked pirossal.

II.

A két vezérműtengely fogaskereken (ellenkező oldalon) van egy-egy pont (ezeket is bekarikáztam pirossal) és ezeket a pontokat kell vízszintbe állítani a hengerfejjel. A jobb oldali veztengely fogaskeréken lévő pontnak a fogaskerék jobb oldalán kell lennie, vízszintben a hengerfej falával. A bal oldali fogaskeréken lévő pont pedig a fogaskerék bal oldalán, úgyszint a hengerfejjel vízszintben kell lennie.

Ha ezek a pontok jól vannak, akkor van holtponton a dugó.

Remélem érthetően írtam le