Hmm... Sosem voltam még márc 15-én Tokajban, de ha jó tudom olyan nagy "bálozás" nincs. DE! Példul rakamazon szinte minden este igazoltatnak és elég jófejek a rendőrök tokajban a motorosokkal. Csak hogy értsd, a tavalyi motoros találkozós felvonuláson a körforgalomban mindenkit kiintettek (és papiroztak) akin nem volt bukó és volt olyan aki menet közben gumit füstölt WR450-el azt meg fel is jelentették! Megismétlem motoros felvonuláson ahol rendőrautó vezet fel és kísér és az útvonal végig le van zárva! Engem eddig 1x igazoltattak motorral és mindent rendben talált, természetesen. A többit rádbízom...
Sziasztok.már 1szer irtam a forumra de snki nem válaszolt! most igen csak husqvarna te410es lex a gépem ha minden összejön.rendszámos 99es kiadás.ezekröl szeretnék megtudni valamit hogy birják erössek-e alkatrészeket mien nehéz beszerezni.bárki tud rola valamit az kérem irjon!
üdv! igaz te Tokajban laksz vagy tartózkodsz?
március 15.re tervezünk egy off-road turát Hajdúdorogról! csak szeretném megérdeklődni hogy szokott-e 15.-e alkalmából valami nagy muri lenni ahol a rend őrei nagy erőkkel jelen van? ugye nem rendelkezik közülünk senki rendszámmal és mondjuk nem szeretnénk belebotlani valami ellenőrzésbe/koszorúzásba...
többször láttam már ilyen csoportos cross társaságot a Hotel előtt is elsuhanni szal szerintem mi is kerülgetnénk erre-arra, fel a hegyre!
ha tudsz valami infót akkor írd már ide be! thanks!
Jelentem alással, a motorm műszakilag megfelelő , ma le vizsgázott a drágaszág. Viszont amíg vártam annyira kihült a motor, hogy alig akart beindulni, már kezdtem aggódni.
Sziasztok!
Moci vásárlásán töröm a fejem.
Találtam egy Husqvarna TE 350-t(1996-os).Viszonylag jó áron,szépnek tűnő állapotban.Kérdésem lenne mennyire megbízhatóak,alkatrészt lehet-e hozzá kapni illetve ilyen korúval érdemes-e foglalkozni?
március 15.re tervezünk egy off-road turát Hajdúdorogról! csak szeretném megérdeklődni hogy szokott-e 15.-e alkalmából valami nagy muri lenni ahol a rend őrei nagy erőkkel jelen van? ugye nem rendelkezik közülünk senki rendszámmal és mondjuk nem szeretnénk belebotlani valami ellenőrzésbe/koszorúzásba...
többször láttam már ilyen csoportos cross társaságot a Hotel előtt is elsuhanni szal szerintem mi is kerülgetnénk erre-arra, fel a hegyre!
ha tudsz valami infót akkor írd már ide be! thanks!
De az összkép az jó! Jó rossz!
Moci vásárlásán töröm a fejem.
Találtam egy Husqvarna TE 350-t(1996-os).Viszonylag jó áron,szépnek tűnő állapotban.Kérdésem lenne mennyire megbízhatóak,alkatrészt lehet-e hozzá kapni illetve ilyen korúval érdemes-e foglalkozni?
- Nem kössz. Van.
- Tuti?
- Aha van, nem kell kössz! Csavaros.
-ok. De ha kell akkor majd szólj!
- ok. Majd hétvégén csörgök.
- ok.
uhhh baszki. Tudod milyen kulcs kell?
- imbusz?
- jah vazze.
- hát ez marad jövőhétre
ez még nem a végleges ha egyszer felkerülne a motorra elöte egy profinak úgy is változtatni kéne még rajta és akkor kontrasztos lenne meg szimetrikus