Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dávid, szelephézag ellenörzésnél hogyan állitjátok holtpontra a többi gépemnél a lenkeréknél meglehetett hajtani,és egy másik nyiláson jelre álittani,ennél nem tom
Remélem, hogy megjött mert hétvégén motorozni akarok.
Ez a Mátrix. Itt nem kopik semmi Ha mindenki úgy akarja, akkor leghamarabb vasárnap estére már röfögnie kell a vasnak. De legkésőbb jövőhét hétvégén.
Kopik már a gumid vagy még mindig az ágyat döngeted a vassal
Reméljük megjön és Funkyzeit lesz
Mirű' beszéész?

Nem csak Te hanem Mi szedünk itt Bérescseppet!

Hétvégén recsegés lesz A cuccom remélem má' megjött
Ki van halva ez a fórum, merre vagytok? csak én szedek itt csak Béres cseppet?
Az a lényeg h rájöttél a bibire és jó
na a hétvégén végre sikerült a nehezen indulás végére járnom. Eddig kb 5-6. ra indult be, és gyakran beköpte a gyertyát. gondoltam még cserélek pipát meg gyertyakábelt és feladom. A kábel cseréhez le kellett vennem a trafót, és amikor széthúztam a csatit, folyt a vizhatlan csatiból a víz... a vezetéken ami zsugorcső volt, kicsit le volt csúszva a csatirol, valószinüleg ott ment be a víz. Wd50 szikszalag és azóta hidegen (szombat vasárnap amikor még 4-5 fok volt) is első rugásra is indul. Már kezdtem elveszteni a hitemet
hello.......SEGITSÉGET szertnék kérni.most készülök venni 1 husqvarna h5 400ccm-et.ti tudtok erröl valamit hogy mien gép fogyasztás megbizhatoság stb stb.és sehol nem találok rola videot ez picict idegesit valami nagyon ritka gép lenne?amugy 99es kiadásu.várom válaszotokat!
Elhiszem és ráér, csak úgy szerintem jobban fog kinézni.
hnap majd csinálok csak neked :D de ma alig éltem örültem h befejeztem :D
Úgy kellene csinálni képet... bár nekem elég furcsa így rendszámtáblatartó nélkül.
Félsz bekapcsolni?
na megvan :D
A végén beújítok egy felesfelnicsíkba!
Örökre rajtad marad ez a felnicsikk story ...
motostyling.hu
2e csak mert elnézte az ürge 5 helyett :D

de nekem ilyen kell :D
Mennyi volt és honnan szerváltad?
2in1 :D féklámpa+helyzetjelző
Ez féklámpa vagy csak lámpa/fénycsík?!
Jól van ViccMester! TE MIRŐL BESZÉLSZ?! MILYEN FELNICSÍK?! Amúgy lánckerék volt... és nem papírból!
alakul a hátsó ledsorom:D