Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább valami, mert ez még egy orvos sem mondta ki
pedig már egy táska pénzt otthagytam vizsgálatra
meg azt mondták menjek el gyógytornászhoz ő meg megint orvoshoz küld
Nemtudjátok Marki Isti hanyadik lett a wr 300-al sóskúton
Olvastam hogy gerinc sérved van vagy mi
ágy
de néha már a fekvés is fáj főleg olyan hajnali 4 után amikor még bőven tudnék aludni
Hm...Fotelmotoros vagy?
én idén még egy métert sem tudtam menni
akkor téged is szeretnek a faluban
vannak még fanatikusok
ja ja
Puhányak vagytok A csúcsom itt a kis falunkban 250 km. Sehova máshova. CSak a faluban
Az elhiszem ezt is meglehet utálni na de holnap felszántom a környéket,az összes lovat ráeresztem a talajra
de jó nektek
Hát mi itt a környéken bandázgattunk, Debrecenben rófráltunk, a belvárosban meg a parkolóban fel le fel le höhö non durva Hát a legtöbbet amit mi is mentünk 300-350km de két hétig rá se bírtam nézni a motorra
én egyszer mentem kb 250-et 1 nap elfáradtam nagyon,a kezem majd letépte,többet mentem álva mint ülve,nem turára valo a biztos Ma meg csak egy 20-ast mentem de itt a hegyekbe kurva hideg volt,és egy cseppet alul öltöztem a kezem már nem fázott hanef fájt a végén
Hát a tiéd se lenne jobb a miénknél meg kellett ragadni a jó időt:P 510 és 530
szasztok!
Fogadni mernék hogy tiszta vizholyag a valagatok
seggfájással beteget jelentek
Holnap merre?
Örültem h, leszálltam a mociról 172 km belezavartam ma ....ezek a rövidítéseid

Főleg a végén milyet rövidítettünk

Nézd át a sast.

28 km és be van járatva az enyém
Fasza volt ez a motorozás!
Ez a havazás beszarás...
Hurrá! Esik a hó! Megy fel a cross "SZETT"
Az ég b@ssza meg mostmár - már elnézést - hogy megint esik a hó! Ennek tudtam volna örülni még januárban...
háát lehet hogy mi se leszünk március 15-én Tokajban úgy esik itt Dorogon a hó hogy már lapátolni kell... nekem mindi g az a furcsa hogy miért van az : Autóval közelekedek tokajba legyen az aug.20. vagy bármi hétköznap, sose! igazoltattak még rendőrök az oda vezető úton se...,(rendőrt is csak a tokaji parkolóban láttam eddig) DEDEDEDE ha én motorral,papír nélkül elindulok BIZTOS hogy legalább egy rendőrt látni fogok(lehet üldözésbe is keveredek) még ha földúton közlekedek és csak az út 10%-át megyek kövesúton...
szerintem ez meg van írva a Nagy könyvben hogy így legyen

meglátjuk mi lesz, ha ott leszünk úgy is fotózok, meg hallani fogja Tokaj népe

egyébként kösz az infót!