az de nagyon szar
nekem egyszer volt még csak ilyen a régi motorommal de majdnem lefostam a bokám, pedig nem is egykerekeztem csak túl hirtelen fékeztem
Általában akkor zakózik az ember amikor direktbe májrkedik. Én is majdnem hátraestem amikor mondták, hogy egykerózzak. Nem is nagyon szoktam kérésre kerózni mert valahogy mindig akkor van a baj.
Engem is állított már meg rendőr. Jobbra kanyarodni tilos táblánál (mer' arra rövidebb vót) jobbra kanyarodtam és a sunyin megbújó sün már pittyegett is. Kiszált és tájékoztatott hogy nem kellett vón' itt lekanyarodnom. A lényeg hogy amikor meglátta a forgalmit megkérdezte, hogy "Ez biztos 15 kW?" Há' mondom persze. Így vettem. Nézett, nézett és vigyorgott egyet. Kitőtötte a 3000es csekket és utamra engedett. Biztos nézett egyett amikor 3.ban "véletlenül" feljött kerékre.
Volt amikor éjszaka motoroztam. 23-kor kezdtem el :) Főucccán táblától tábláig üvegen másnap mondták is, hogy melyik marha vergődött hajnalban De úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik az bekaphatja.
nekem egyszer volt még csak ilyen a régi motorommal de majdnem lefostam a bokám, pedig nem is egykerekeztem csak túl hirtelen fékeztem
Fogjon meg! Ha megfog akkor betolom a vasat