Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi vót'? Bealuttttatok?
Áhhhhá
inkáb nem frenkizem csak haladosra fogom
az de nagyon szar
nekem egyszer volt még csak ilyen a régi motorommal de majdnem lefostam a bokám, pedig nem is egykerekeztem csak túl hirtelen fékeztem
h be ne szitáljál
Be kell újítanod egy kormány stabilizátort
de, csak sokszor olyat fog csak úgy csattan az eleje
Nem elég a motorfék neked?
en a mai napig se tudom hogy a francba hoztam vissza
Van egy haverunk 250 Kawája van na ő leugrott nem adta neki
nálam aza baj nem használom a hátso féket,pedig kéne
igy van ,rajtam már az is átfutott fejben hogy leugrok rola
Általában akkor zakózik az ember amikor direktbe májrkedik. Én is majdnem hátraestem amikor mondták, hogy egykerózzak. Nem is nagyon szoktam kérésre kerózni mert valahogy mindig akkor van a baj.
Én is csak lestem ráadásul majdnem sikerült tulhuznom,pedig elötte monta hogy ésszel mert nemszeretne hejszinelni,jó fej volt ijenek kellenének
Engem is állított már meg rendőr. Jobbra kanyarodni tilos táblánál (mer' arra rövidebb vót) jobbra kanyarodtam és a sunyin megbújó sün már pittyegett is. Kiszált és tájékoztatott hogy nem kellett vón' itt lekanyarodnom. A lényeg hogy amikor meglátta a forgalmit megkérdezte, hogy "Ez biztos 15 kW?" Há' mondom persze. Így vettem. Nézett, nézett és vigyorgott egyet. Kitőtötte a 3000es csekket és utamra engedett. Biztos nézett egyett amikor 3.ban "véletlenül" feljött kerékre.
Akkor az jó lehetett
mondjuk én általában lakott területen ésszel megyek erre fele hamar feljelentenének,bár tavaj a jard igazoltatás után egykerot kért
Állatlában azok vergődnek akik irigykednek.
Én meg a szájukat
Ja ja , mondták ma is már megint motorozik a két mákvirág
Azért annyira nem fajul el a dolog. Kicsi ez a falu. Szinte mindenki ismer mindenkit.
Majd egyszer megpatkolják a gumid
jah csak nehogy beléd tolják a vasat
Ja magyar eü
Volt amikor éjszaka motoroztam. 23-kor kezdtem el :) Főucccán táblától tábláig üvegen másnap mondták is, hogy melyik marha vergődött hajnalban De úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik az bekaphatja.

Fogjon meg! Ha megfog akkor betolom a vasat