Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

foxinredsox!
Kíváncsi voltál a hengeremre:
Hehe, hova tündtek a husabergesek

De nagyon szuper eredmeny. csak tovább ugy !
A kezvedök nem lognak le egy kicsit ? De amugy
ja ja meg most egy olajcsere mind a ketton
már csak tankolni kell
Lemostam már a gépeket!
Csináltam pár képet lemostam a verdákat
Tavaly minden hétvégén vasárnap kint voltak. Idén nemtom, hogy hogy lesz. Úgyis motorozunk vasárnap majd megnézzük
Pócson mikor lesznek kint a supermotyók?
Hát akinek van pínzze rá
Az SXV mivel V2 így a generálnál mindenből 2 kell
Én megvagyok vele elégedve. Nagyon

Azt így nehéz kijelenteni, hogy 10000-nél dugócsere. Meg kell nézni. Pl. a gyári könyv szelepcserére (asszem) 50 üó-t ír. Nekem most van benne 415 üó

Az én gyári dugómat csak gyűrűztem volna. (van aki ezzel nem ért egyet) Nekem az 1. full generálnál kapott egy 530as kittet. (henger+dugó+hajtókar)
Azt, hogy miért kapta a kittet ne kérdezd...

Ha olyan motort szeretnél amire nem kell költeni és 100.000 km-eket elmegy, keveset fogyaszt akkor nem a Supermoto a legjobb választás
neked mi a véleményed a mociról? drága a fenntartása? igaz a dugócsere?
Az sxv fentartásánál minden olcsóbb
az sm 510 r-nek am sok a fenntartása? olyasmi mint az sxv-nek? rohadtsok? az igaz h 10000 kmnél dugó és gyűrű csere?
én nem szoktam elzárni ...kikopik a csap....
de akikkel szoktam motorozni van köztük dr-z is ő még 5 percre is elzárja mert "belefolyik az olajba" erre inkább nem mondtam semmit
Postán el tudnád küldeni?
Hali,
Benzincsapot ti el szoktátok zárni?
Öcsém tegnap vett egy drz-t és a tulaj azt mondta, hogy a szervizben javasolták, hogy sose zárja el, mert akkor "kipárolog" az úszóházból a benzin, és nehezen fog indulni.
Én eddig minden motoromon elzártam a csapot, ha nem csak 2-3 órára tettem le, lehet hoy feleslegesen ?
viheted, üzlet nélkül,nemkérek érte

Na szóval lesz üzlet vagy sem?
te néznél mert 2 hétig nem leszek
grat az istinek,idén megint bajnok lessz
Néznél egyet ha holnap dudálnék a házad előtt
helo, tudnál nekem a huskyhoz 1 komplett lámpát?
nem rossz elverte Almát