Nem, nem mondtak ilyet, attól még kipróbálták meg megnézték, teljesen normálisak voltak, még azt is mondták hogy ettől még lehet visszajönnek megvenni majd, mert most csak nézni jöttek.
még az a kérdésem h, indításnál 7ah-t ír én 3 amperes akksival használom és jó a tompított, refinél kivágja a biztosítékot, elvileg akkr csak ahoz kell 7ah nem? csak azért mert ami nekem beleillik akksi és 7ah az 17e ft :D
hát a kábelezést mi oldottuk meg + a csatlakozó problémát, ugyebár h4-es izzófoglalata van, én bevittem a boltba ahol vettem (motostyling.hu) és korrekten fél nap alatt megcsinálták 1500 forintért, belecsavarozták úgy h ha ki is égne csak kicsavarom az izzót kb ennyi
áááá nagyon szerencsétlen vagyok eljött ma egy srác megnézni a motorom és én szerencsétlen amikor fordultam ki a benzinkútról annyira ügyes voltam hogy megelőzött a motor hátulja, szépen behullotam előtte gratulálok magamnak
Már csak a lapka kell
egyébként gyönyörű fénye van
én erdőben csináltam ilyet hogy megkerült a hátulja de nem engedtem el a gázt aztán megpördültem és abból nem lett esés
Jól néz ki!
még 1 nagyobb akksi hiányzik és tökéletes a refi is
most viszont eszembe juttattad hogy a HM-emet két éve valamikor ilyenkor vitték el
két hónap után beindítottam a Husqvarnámat
olyan jó volt hallani