Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az első gumma
mi az a lapka?
Lesikamika ma motor

Már csak a lapka kell
Arra fáj most a fogam
hááá azom nincs
Egy 2 Leonnak jobban örülnék
jaa nem tudtam csak sejtettem adok helyette egy ilyet nem jooo
Aham
ja mer ez sajáát?
1.6 Milla és viheted
bal felsőőt bevállalnám
Nem, nem mondtak ilyet, attól még kipróbálták meg megnézték, teljesen normálisak voltak, még azt is mondták hogy ettől még lehet visszajönnek megvenni majd, mert most csak nézni jöttek.
Motorozgattam ma egy kicsit!
még az a kérdésem h, indításnál 7ah-t ír én 3 amperes akksival használom és jó a tompított, refinél kivágja a biztosítékot, elvileg akkr csak ahoz kell 7ah nem? csak azért mert ami nekem beleillik akksi és 7ah az 17e ft :D

egyébként gyönyörű fénye van
hát a kábelezést mi oldottuk meg + a csatlakozó problémát, ugyebár h4-es izzófoglalata van, én bevittem a boltba ahol vettem (motostyling.hu) és korrekten fél nap alatt megcsinálták 1500 forintért, belecsavarozták úgy h ha ki is égne csak kicsavarom az izzót kb ennyi
és mit mondtak pff elestél vele így már nem is kell?

én erdőben csináltam ilyet hogy megkerült a hátulja de nem engedtem el a gázt aztán megpördültem és abból nem lett esés
Hogy műtötted bele az ízzót? Nekünk szénszálas ízzó kell bele. Ennek a foglalata más. Hogy oldottad meg?

Jól néz ki!
jelentem bent a xenon

még 1 nagyobb akksi hiányzik és tökéletes a refi is
1.5 év alatt ezzel a motorral az első esésem, és pont akkor amikor eljönnek megnézni, így utólag kicsit vicces
ilyenről még nem hallottam

most viszont eszembe juttattad hogy a HM-emet két éve valamikor ilyenkor vitték el
Nagyon jó benyomást kelthettem bennük.
a motornak a lábtartója szétment az index széthullot de ezt már meg is csináltam meg a fékkar és meghorzsolódott
áááá nagyon szerencsétlen vagyok eljött ma egy srác megnézni a motorom és én szerencsétlen amikor fordultam ki a benzinkútról annyira ügyes voltam hogy megelőzött a motor hátulja, szépen behullotam előtte gratulálok magamnak

két hónap után beindítottam a Husqvarnámat

olyan jó volt hallani