Ismerek olyat aki úgy Stuntol, hogy kuplung behúz, gáz tiltásig, 1es, kuplung ráb@sz, moci egykerék, sofőr leugrik, moci egykerózik, sofór nézi oszt' pukk
mikor hogy
nekem eddig 2007 augusztus végén sikerült a legjobban talán, mentem évnyitóra egyik osztálytársam meg jött mögöttem 520as bmw vel meg kellett mutatnom mit tanultam a nyáron
de ez még a HM el volt 1 teljes dugatyú harapott a tárcsába
Stopi nemnagyon. Stopinál ha átlendülsz a holtponton, akkor ott tuti bukta. Egykerónál ott a motorfék meg a hátsó fék. Azzal lehet korrigálni. De stopinál max ha szerencséd van akkor le tudsz ugrani
én háromszor már megijedtem
3. leért a hátulja megnyugodtam erre belém jött egy srác xt 125 el de csak a bukógombámba rúgott bele
picit meghajlott a menetes szár
a lábfeje meg szépen nézett ki
Ismerek olyat aki úgy Stuntol, hogy kuplung behúz, gáz tiltásig, 1es, kuplung ráb@sz, moci egykerék, sofőr leugrik, moci egykerózik, sofór nézi oszt' pukk
nekem eddig 2007 augusztus végén sikerült a legjobban talán, mentem évnyitóra egyik osztálytársam meg jött mögöttem 520as bmw vel meg kellett mutatnom mit tanultam a nyáron
de ez még a HM el volt 1 teljes dugatyú harapott a tárcsába
3. leért a hátulja megnyugodtam erre belém jött egy srác xt 125 el de csak a bukógombámba rúgott bele
picit meghajlott a menetes szár
a lábfeje meg szépen nézett ki