Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alsó tűgörgő ment szét mert rosszul volt kiderékszögelve a hajtókar .nem tudom hogy jó lehet e oda valamelyik husaberg tűgörgő vagy valami más motornak egyezik e a mérete mert kifejezetten husqvarna alkatrészeket nem találtam egy motoros boltba se .
de köszi a segítséget majd felhívom őket
Mire vagy vevö? ///husky/// Az smszettere?
Ócsón Huskyra nyitott dobra vevő vagyok
Ja ez nem az itt a kép a szettröl
Sziasztok! Van egy elado supermoto szettem HUSQVARNÁBA elöl 3,5coll hátul 4.25coll 17-esek BEHR gyártmányu!Nekem KTM-be kellett volna de nem értek hozzá megvettem kiderült hogy kisebb az elsö tengely mint a KTM-é ugyhogy elado kompletten elsö-hátso féktárcsákkal lánckerékkel ujszerű gumikkal egyben olcson! Vagy KTM-be valo sm-szett csere érdekel!
Örülj, hogy nem kappúúúúl kecskeeeeeeeee
Kapsz egy huszaszt!
760
Ok! Kössz! Mennyi vót?
Egyébként megvettem ami kellett
Pénzt hozzál Válság van
Az lehet. De nekem nem tiszta, hogy a "főtengely görgő" mit takar.

Hétvégén készülj mert megyünk ország világ. Szólunk Bercinek is.
Ha az alsó ment szét, akkor hajtókarral együtt fog kapni
Egyébként adok egy címet ők profik, és non jól dolgoznak! És olcsón is szerintem! Hajrá

YAMAHA FEHÉR 2000
2097 PILISBOROSJENŐ, PEST MEGYE
TEMPLOM U 14.
Telefon: +36 26 336 172
vagy a hajtókar alsó tűgörgő?
"főtengelynél a görgő" ---- főtengelycsapágyra gondolsz?
lehet csak komplett hajtókarral tudsz venni majd
a főtengelynél a görgő ment szét. amúgy bács megye
Hát a bmw-nek se rossz az ára 5 milla + extrák
2,7 milla az naon sok,és álandóan leál alapjáraton,bevitte a srác szervizbe javitották 2 órát azt ugyan az a baja,ott voltam én is szerintem nem is értenek hozzá,itt meg ha valami van a János a kis ujjábol kirázza a tudást még telfonon keresztül is egyböl mondja a megoldást Igazi rajongoja a márkának, ilyen nincs is több
az sem rossz számíttasd be egy olyanba
A másik nekem a duke 3 ,mentem már eggyel, apám ez úgy ketyereg mint egy sor 4-es, semmi vibráció
egy a lényeg strapabíró paripa, erős és masszív
Hát igen a gs nekem is bejön,csak a lámpát megterveztethetnék egy olasszal mer azok
A másik örök favorit egy 650 Berg 05 évjárat ez a ketto jön be, másba nem is törtem sose a fejem......ja az állom egy Gs1200 Advent