Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz
Itt van RMZ-re, de nem tom ilyenre gondoltál-e... Az oldalon írd a keresőbe "hűtővédő".
Te lehet, hogy a fán ülnél, de én tuti nem a majmokból fejlődtem. Ádám és Éva vonal jobban fekszik.
Másképp fogalmazok. Leszarom a láncvezetőt
fiuk hol talállok profi hűtővédőt? mai termés
"Jo, akkor 70% az árbol," tehát a "2.795 Ft", az az eredeti ár 30% kell hogy legyen, amiből következésképpen kiszámítható az eredeti ár ami így fog kialakulni: A / 30 x 100 = Y amibe ha behelyettesítjük az ismert ismeretleneket : 2.795 / 30 x 100 =9.316,6...7 (majd a következő esszémben leírom a pontos számot, végig kiírva ) És miután ezt a gyönyörűséges összeget megkaptam bátorkodtam kerekíteni 9000-re, majd azt a hibát is elkövettem, hogy az ezret (azaz EZER), ami ugye 1000 (azaz egy ezer), helyettesítettem a kilo-val, ami pedig ugye az ezret jeleni (ami 1000 ) és így alakult ki a 9k. Há ennyi.

Ha van kérdés szóljatok bátran!
Nem tudom mennyire igaz az info, de ugy tünik, hogy vdb iden Hondan indul ...
Life's a bitch !

Ha minden nagy kutato ugy gondolkodot volna, akkor mi most nem motoroznenk, hanem egy fan ülnenk es banant ennenk
Gondolkodtam rajta. De ha megveszem és utána is fogja rágni a gumit, akkor feleslegesen dobtam ki a pénzt
Racing lanc vezetö, vagy mi a neve annak ?!
Nem lóg a láncom. Valahogy meg kell oldani, hogy ne érjen bele. Lassan cserélnem kell a hátsó gumit is és nem akarom hogy azt is megrágja.
Szerintem igen... De majd megnezem... Nem lehet, hogy log a lanc ?
Tuti 170es? Mer' nekem a 160asba beleér
Radobtam valami olcso hasznalt gumit ( müszakire kellett ). Aszem 170es es ez minimalisan beleér. Egy 165ös szerintem megoldana a problemat...
Pontosan milyen gumi van rajta? És beleér a lánc a gumiba?
Jepp, most az van rajta...
Si ...
Most olvastam hogy 5 colos. Utcai gumi volt már rajta ?

hátsó kereked 5 colos?
Mindig az voltam
Az igaz. Amiota megvettem a motort kb. haromszor mentem velle. Es Novemberbe elraktam. Es azota garazsban pihen...
Fotel motoros lettél?
A csúcsom eddig 250 km egy nap CSAK Nyírbogáton!
Nekem mostanaba mar nem hozz öröm az utcai motorozas... Inkabb pimping es majd ha kesz nappalibe rakom

10.4? Akkor nem sokat szoktál motorozni.