Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hét alatt über sok menne bele a Varga Bt.nél
Ahhh, az egy erzekeny tema... 10,4 ÜO ...
A tiédhez képest über kevés szerintem
Biztos beszívott a Renatto oszt' mellé beszél

Nehogy lába kéljen a kupakodnak a mociról

Mennyi km/üó van a mocidban?
Azert nem ertem az egeszet. Honnan jön ez a 9.000 FT ... Azert te csak a sima pirosat kapod ;-)
Szépnek szép! De hogy nézni ki az 510 felirat az 530as motoromon?
9k = 9000 ft
Legalább arra a pár szóra figyelhettél volna. Annyit mondtam, hogy sokkal gyengébbek a kerékagyak 2001-től, amióta 4 felfogatásos a tárcsa. Nem csak a fülek vannak nagyobb igénybevételnek kitéve, de a csapágyaknál is el van vékonyítva az agy. Ha moto kereket raknék az enyémbe, biztosan a régi 6 csavaros, erősebb, vagy más márkájú kerékaggyal tenném. A hegyi beszéd vége pedig az volt, hogy szerintem vedd meg Janiéktől a rávaló gyári tárcsát. Valószínűleg nálad és a motoros társadalom 98 %-ánál az is örök élet lesz. A régebbi 4 csavaros agyakon illesztőperem sincs. Persze hogy nem olyan 100-s. Nálam sajnos a gyári első agy 1 szolnoki pályázást bírt ki az 570-n , aztán elrepedt a nap végére a csapágynál, és keresztben a tárcsa is. Ennyit a minőségről. Ment bele a 6 csavaros, 2000-s évjárat, abban még van anyag, és nincs vele baj. Attól hogy egy konsrukció hibás kerékagy szar, még a motor lehet jó. Peace
9K ? Mire gondolsz ?
köszi Z -papa
Több mint 9k egy olyan kupak?
tudod mit, 2795 Fter a tied lehet
Matekdzeni, igaz ?!
Tudod mit, es neked pedig az ennyimet adom el, ami piros es feher felirattal ( SMR 510 / H ). Es en magamnak ezt veszem :
Bízniszman
Tehát 2000-70% = 600 Ft

Áll az alku?
Jo, akkor 70% az árbol, amit Janos mondta
Úgysem olvassa a fórumot Nem fogja megtudni

Mennyiért adnád?

Az SOK!
Igen atgondoltak, hogy mi a jo a bmw g450x ( vagy mi is a pontos neve ) es mi a jo a husqvarnaknal...
Az enyémről is hiányzik
Nekem van meg egy, ha kell de felirat nelkül... De nem akarom janosnak konkurenciat csinalni
Jah. érkezési sorrendben:
Érdekes. Leültették a BMW és a Husky tervezőit egy asztalhoz és ez lett belőle?! Nem rossz. De nem is jó. A 2009es szerintem szebb. De ezt is meg tudnám szokni