Azert mondta Fox, hogy mielött megvennel egy ugy mondott 2008 TC 250 ellenöriz le a vazszamot. Amit en most gyorsan megneztem Hasznaltauto.hu-n mind nem 2008-as modell ( a 250es re gondolva )
Ha tenyleg szeretnel husqvarnat en javasolnam neked, hogy hivj fel az importört ( husqvarna-racing.hu ). Ő majdnem minden husqvarnat, amit magyarorszagon van ismer.
nem azért, versenyre használtat? de egyébként azért kérdem mert sok motor a használtoldalakon 200...-nak van hirdetve közbe köze nincs az évjárathoz, 2008-tol meg teljesen más a motor felépítése (váz, futomü, idom stb.)
sziasztok
Szeretném a véleményeteket kikérni hogy milyen a tc 250(2008)? Én azért erősen versenyzésre használnám mennyire strapabíró stb... Köszi a válaszokat
Két dolog az alu megoldáshoz. Valóban a hatsok túl hosszú. Ha elcsúszol, akkor a hosszúság tobb bajt tud okozni, mint megóvni. Simán bele akad valamiben és letépi mindent. A másik, hogy az alumínium nem tudja "elnyelni" az erőt, ami hat rá, hanem tovább adja a váznak, ami nem javasolható... Remélem érthető volt
Azert mondta Fox, hogy mielött megvennel egy ugy mondott 2008 TC 250 ellenöriz le a vazszamot. Amit en most gyorsan megneztem Hasznaltauto.hu-n mind nem 2008-as modell ( a 250es re gondolva )
Ha tenyleg szeretnel husqvarnat en javasolnam neked, hogy hivj fel az importört ( husqvarna-racing.hu ). Ő majdnem minden husqvarnat, amit magyarorszagon van ismer.
amugy egy alvázszám check és kész!
Igen...bár nemcsak karbonból nem tetszik a fényes...
Szeretném a véleményeteket kikérni hogy milyen a tc 250(2008)? Én azért erősen versenyzésre használnám mennyire strapabíró stb... Köszi a válaszokat
persze a hátso tényleg hosszu ,belátom én is,hány cm lenne az ideális?
A sárvédöt a régi sm szethez kaptam, nekem bejön, viszont a gyári nem ,
addig ez a supermoto börszerkó eladó:
Sinisalo SM professional uj ára 1090 Euro mérete 54 (180 magas emberkéknek 75-85kg-ig)
állapota, vadi ujnak mondható, 2x használt hibátlan esés mentes!
Mit szolnal pannoniaringhoz ?