Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked... Nem, csak vicc. Azert nincs rajta, miert sikerült túl tekerni a csavarmenet... Ha kell, akkor hivj fel Jánost. Biztos tud rendelni neked...
Szia!

Azert mondta Fox, hogy mielött megvennel egy ugy mondott 2008 TC 250 ellenöriz le a vazszamot. Amit en most gyorsan megneztem Hasznaltauto.hu-n mind nem 2008-as modell ( a 250es re gondolva )

Ha tenyleg szeretnel husqvarnat en javasolnam neked, hogy hivj fel az importört ( husqvarna-racing.hu ). Ő majdnem minden husqvarnat, amit magyarorszagon van ismer.
Kinek olcsó? Neked vagy nekem?! Mennyi az?
akartam képet de túl nagy talán így
helló
Van olcson eladó
Itt még volt rajta hátul is bukógomba... szóval ti vettétek le.
Hát megmondom öszintén most baj van anyagilag azért nem veszünk újat, és ilyet meg teljes jó áron szinte 1-2 üó-val tudnánk venni
Én ehhez nem értek kérem...
nem azért, versenyre használtat? de egyébként azért kérdem mert sok motor a használtoldalakon 200...-nak van hirdetve közbe köze nincs az évjárathoz, 2008-tol meg teljesen más a motor felépítése (váz, futomü, idom stb.)

amugy egy alvázszám check és kész!
Gondolom olyat tudna venni olcsón...
En sem ertem. Bar jo gep, de miert nem 2010es TC 250 uj motorral !

Igen...bár nemcsak karbonból nem tetszik a fényes...
miért pont 2008?
sziasztok
Szeretném a véleményeteket kikérni hogy milyen a tc 250(2008)? Én azért erősen versenyzésre használnám mennyire strapabíró stb... Köszi a válaszokat
értemén meg ezt már jános is elmonta szóba,csak én makacskodom mert igy tetszik
persze a hátso tényleg hosszu ,belátom én is,hány cm lenne az ideális?
Két dolog az alu megoldáshoz. Valóban a hatsok túl hosszú. Ha elcsúszol, akkor a hosszúság tobb bajt tud okozni, mint megóvni. Simán bele akad valamiben és letépi mindent. A másik, hogy az alumínium nem tudja "elnyelni" az erőt, ami hat rá, hanem tovább adja a váznak, ami nem javasolható... Remélem érthető volt
Milyen kötekedös és válogatos egy banda
A sárvédöt a régi sm szethez kaptam, nekem bejön, viszont a gyári nem ,
Megvan ... Valamiért csak nem tudom felrakni...
Manu part 5 and 6?
holnapra probálok képet készíteni!

addig ez a supermoto börszerkó eladó:

Sinisalo SM professional uj ára 1090 Euro mérete 54 (180 magas emberkéknek 75-85kg-ig)

állapota, vadi ujnak mondható, 2x használt hibátlan esés mentes!
Nálam olaszorszagbol sajnos nem lesz semmi. Pont a zarasban esik

Mit szolnal pannoniaringhoz ?
Előbb az érdekelne, hogy tetszik-e... ezért kellene a progrip nadrágról is kép, mert lehet akármilyen jó méretben, ha nem tetszik.
Na, egy kis tobb info kernek ! A masik cucc miatt meg beszelunk egy szelet torta koszt :)