Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szeme buktatta le! Meg a piros zokni!
Kicsit találgatni kellet volna, nem!
Jani?
Aki felismeri cukrot kap
Ne hisz még gyerek vagy
Én vok az öregember már a gázt is alig bírom húzni
Az még messze van. Thanx.
akkor elöre is boldog szülinapot
Ja-ja! Piros-fehér! Jer emesenre és megmuti.
Amúgy a fórumon január 1-én mindenki 1 évvel öregebb lett! De 2 nap múlva én tényleg!
Jaja! Megnéztem a linket! Nekem tetszik. Ilyen lesz? Vagy az eredeti elképzelés?
Mia nyomozol
Mi ilyen vicces majom? Ezt - is - megjegyzem...
Megnézted a linket? MSN? Sunnyogsz megint.... papucs.
37 éves lettem én... Akkor te sem erre felé vagy... (mert a cseszlovák adatlapod ugye üres! )
Egy hete voltam kint Jánosékkal
azóta semmi,csak nézegetm
Még nem jött meg a "termék". Hétfőkedden nyilatkozok! De legalább szar idő van! Arra mizu volt sárdagasztás?!
szeva
meg lett a hiba?
Itt elküldenek bármit postán is... sőt nekem a motoromat is lehozták, pedig több mint 400km volt!
Üdv
mindenkinek, úgy-amúgy!
szili köszönöm szépen! ez korrekt volt! erre voltam kiváncsi mert ez a legfontosabb, hogy birom be szerezni a alkatrészt! mert volt egy suzukám régebben és a első szalonig utazni kellet 150km mert nem küldték postán a alkatrészt mert elöleget kellett letteni még 2000ft-os kis alkatrészért is!
Az sok lesz 1 kicsit... Azt hiszem nekem a gyári elől 2, hátul 2.2, de még megvan a gyári fólia a lengővillán, szal tudok lesni, ha nem vok biztos benne! Viszont elől csak 1.8 van, mert 2-nél már nagyon "pattog" a kerék. Ez mind 1 főre vonatkozik, kettőnél valamivel többet kel fújni mindkettőbe!
És te rendeled a motor alkatrészt?
Helló! Pápán és Veszprémben van kereskedés! A szervíz pedig Pesten van! Az alkatrész ellátás nagyon jó! Hamar megjön a cucc ha kell valami! Nekem amikor kellett a gépemhez 1 hét alatt megjött olaszból! Megadom neked az importőr nevéd és telefon számát: Nehéz János 0630 2960056 itt mindent megtudsz kérdezni ami érdekel! Üdv.Szili
mármint 2.2 -2.5

a 22.25 kicsit sok :D