Sziasztok kérdésem lenne husqvarna tulajdonosok hoz , érdekelne TE-510 2006 mijen észre vételetek van erről a mociról? nem tudom , hogy van valakinek ilyen vagy volt? szeretnék egy ijent vásárolni mert tetszik de semmit nem tudok rola! És nem ebben a márkában mozogtam eddig , nem tudom hogy hol vannak a szalonok és a szak szervizek! és a alkatrészt lehet rendelni? vagy be kell menni valamelyikbe és csak elöleg le rakás után úgy tudok vásárolni ? köszönöm a segitséget!
Hát szoknom kell a mocit az biztos, "rendes" motoron nem ültem kb 4 éve, akkor is csak 2t 250ccm Tavasszal vettem egy kis DT-t, mindenki hülyének nézett, és tessék igazuk lett
Nem is lett volna egyébként igazán koszos, de a bekötő ami a "természet" felé vezet egy szántóföldön vezet át, amin motoron és futókon kívül senki sem jár, asszem enm kell részleteznek az állagát
Teló becsúszószárát egy ronggyal tisztára törlöm, felül egy kis csavarhúzóval kiengedem a nyomást belőle, láncot besprézem (nyáron légszűrőt megnézem, ha kell tisztítom)...részemről ennyi szokott lenni motorozás után a karbantartás
Na ma végre kijutottam a természetbe
kellett gyertyát is cserélnem, mert valami iqbajnok rövidebbet tett bele.
és 2 dolog biztos:
1. a 172cm-mel alacsony vagyok ehez a motorhoz, szinte csak sztenderről bírom berugni, vagy fal mellett.
2. leszarom, mert ha már megy olyan mint egy állat, imádom
hó nál 1 bár