Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogyás hogy jobban menjen a motor.

érteni akarni kell.
510-hez tudnál küldeni ilyen áttétel leírást?
Tudom, csak azért kérdeztem, mert rechner kolléga bizonygatta hogy bután néztek rá mikor "magura blood"-ot mondott, hiába mondtam hogy nem azért "bambáztak"!
16 elöl 45 hátul 7500nál 168 6000nél 134et megy a motor.
Milyen első sor? Ez egy sor: 16 45 168 134. Sehogy sem jó, 6000en 168at megy; 7500 meg 134et?

Miért is kellene fogynom?
Igen, de neked nem kell, nem hydraulikus a kuplungod.
6 euro és 75ml van benne.
Oksa! Lehet fognak majd keresni téged, motor ügyben
mh, fényképezzem magam ahogy motorozok. Ehez kérek egy leirást a legegyszerübb kivitelezéshez.

következö tura szerda vagy csütörtök, akkor viszek kamerát és videot csinálok.
Kíváncsiak lennénk rá....
nyugalom, a cucc nálam. én szerintem kevesebbet motoroztam az idén mint te!

az áttételes téma. az elsö sor az 6000es fordulaton a másik 7500nál, és kifejezetten SM 610-röl szol. döntsd el magad mit szeretnél.

én még mindig a fogyást pártolom.
Milyen árban van?
Jól olvasom? Az van ráírva: Magura Blood?!
Rakhatnál fel képet magadról, hogy motorozol!
Örömmel olvasom hogy TE motoroztál! Vazzig! De ez akkor azt jelenti már nálad van? Tehát már arra nem kell várni hogy te megkapd!

Az áttételes kérdésre válaszolnál?! Még idén!
Rechnernek:
Dávid-al rákötöttük most a leon-ban a gázpedállt a féklámpára. Csapattunk eggyet!..... Azóta nem nagyon előzték még meg.... igaz Deevid? Tunningolunk
nálam nincs majd holnap rákérdezek.

de renátto proba cucca még nálam, ma motoroztam végre.
A fasz kivan ezzel a magyar postával
küllőanyákat Foxinredsox-tól
elszakadt "pár" küllőm, és úgy rájuk volt rohadva az anya, hogy nem jött le egybe. A posta szüljön sünt, múlt hét előtti héten adta fel nekem...
Amíg nem BAN-olnak (kitiltanak)...
Azt még megbeszéljük
Megérkezett már D-kapitány!
Meddig leszel fent fórumon?
Megnéztem újra a képeket és lehet tényleg jó lenne rám mégis. Ha meg D-re jó akkor majdnem biztos. Bár nem tudom, hogy lenne-e pofám berges ruhába mocizni... És a 90 sem az a "cirógatós" ár!