Dani, te a teszten a WR 300at miért nem probáltad ki? Érdekelt volna hogy hogy tetszik.
Pistinek (markó) nagyon bejött. Azt mondja az RMZ-hez képest ég és föld.
Az teljesen elképzelhetetlen hogy tavaly-tavalyelőtt a KTM-nek sikerült jobb beállításokat találnia a többieknél, idén meg a Huskynak?
Masterenduro-n régebben csomószor nyert HM, GasGas, Yamaha...
Akkor ne olvasd el a magánügyes hsz-eket! Amúgy meg van elég fórum ezen kívül is, ha nem bírod "feldolgozni", olvasgathatsz máshol bátran! Sutyerák, az csak számodra ertelmetlen! És a végére, csak hogy tudd suttyókám: Én elásom a csatabárdot!
3613-tól lefelé! Két oldalon keresztül vannak értelmetlen, nem ide illő magánjellegű csevegések! Azoknál a semmi is jobb. Husky-s dolgok miatt olvassák páran ezt a topicot, nem magánügyek miatt. Írj a motorodról, szerelésről, alkatrészekről, motorozásról, tesztekről mert az inkább ide való!
Egymás piszkálását meg hagyjuk inkább! Én elásom a csatabárdot!
Ez a matrica szett van nektek 610-re? Mert ezen van fejidom matrica is, de amit te küldtél azon nem látok. Tudnál nagyobb képet küldeni (akár emailbe, ha ide nem akarod berakni )? Mert ez sem túl nagy, de amit küldtél azon azt sem látni, hogy rá van írva, hogy 610.
Dani, te a teszten a WR 300at miért nem probáltad ki? Érdekelt volna hogy hogy tetszik.
Pistinek (markó) nagyon bejött. Azt mondja az RMZ-hez képest ég és föld.
képem itt sajnos nincsen, nem akartam haza vinni a melót
Masterenduro-n régebben csomószor nyert HM, GasGas, Yamaha...
Peace
Egymás piszkálását meg hagyjuk inkább! Én elásom a csatabárdot!
Husqvarna Forever!