Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, aki a testes csajokat szereti
Most te mit hajtasz egyébként?

Dani, te a teszten a WR 300at miért nem probáltad ki? Érdekelt volna hogy hogy tetszik.
Pistinek (markó) nagyon bejött. Azt mondja az RMZ-hez képest ég és föld.
Rendben. Majd emlékeztetlek rá január elején.
Van ám, majd Jan. 4 töl.

képem itt sajnos nincsen, nem akartam haza vinni a melót
Feca! Már ez a módi!
OFC!
Kettőn közül te vagy a suttyó. De ássuk!
Az teljesen elképzelhetetlen hogy tavaly-tavalyelőtt a KTM-nek sikerült jobb beállításokat találnia a többieknél, idén meg a Huskynak?
Masterenduro-n régebben csomószor nyert HM, GasGas, Yamaha...
Imádom az ilyen "szervízes" sztorikat! Leírnád még1x a kedvemért? Olyan jó olvasgatni!
Fúú! Tuning? Gyaaa! Nagyon jó!
Hát.... "tuningoltam"
Akkor ne olvasd el a magánügyes hsz-eket! Amúgy meg van elég fórum ezen kívül is, ha nem bírod "feldolgozni", olvasgathatsz máshol bátran! Sutyerák, az csak számodra ertelmetlen! És a végére, csak hogy tudd suttyókám: Én elásom a csatabárdot!
Az nem baj, írd csak le!
akkor meg az lenne a baj, hogy leírom
Szerelésről? Írjam le, hogy miért szedtem szét a motort? Hidd el, jobb ha nem írom le.....

Peace
3613-tól lefelé! Két oldalon keresztül vannak értelmetlen, nem ide illő magánjellegű csevegések! Azoknál a semmi is jobb. Husky-s dolgok miatt olvassák páran ezt a topicot, nem magánügyek miatt. Írj a motorodról, szerelésről, alkatrészekről, motorozásról, tesztekről mert az inkább ide való!
Egymás piszkálását meg hagyjuk inkább! Én elásom a csatabárdot!
Maradjunk az oldal eredeti mivoltánál!

Husqvarna Forever!

Ebben nem is kételkedtem! Szóval?
neKem van maTrica szetteM ha kell!
Ez a matrica szett van nektek 610-re? Mert ezen van fejidom matrica is, de amit te küldtél azon nem látok. Tudnál nagyobb képet küldeni (akár emailbe, ha ide nem akarod berakni )? Mert ez sem túl nagy, de amit küldtél azon azt sem látni, hogy rá van írva, hogy 610.
Emléxek én olyanra amikor 1 hét alatt keservesen jött össze 10 hsz. Nekem úgy is jó, de akkor is legyen majd ilyen nagy az "egyetértés"!
Talán nem fér el az oldalon?!
Jaja, tessék kiélvezni, mert holnaptól újra 0 fok körül lesz!
Nagyon jó idő van, mindenki mennyen motorozni