Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja sasszem! Tokaji hegy. Csak ez a monkey átjött frenkizni a helyemre!
szétszedtem, a tömítés eléggé el van kopva, szóval lehet azért szorul.
ilyen tömítést lehet külön vagy csak csappal együtt?
egyáltalán ez a rá való csap? komolyan a légszűrőházra kell nézzen, alig lehet hozzáférni ...
Viszont ott nem "szarralgurítanak"... Az már elég komoly. Pedig jobb kurvázni, mint anyázni!
Ez ugyan az a hely?
A KTM topicban is szeretik egymást.
Jó idöben ,jó helyen!
Ilyen a környék ahol lakom
Gyönyörű ez a svájci alpok! Amúgy nagyon tuti kis kép, ilyen helyre való egy haski ! Hogy kerültél te 2db TE közelébe?
Az ikrek!
nem leszolni renatto!
Reggel 6-ig csak forgolódtam az ágyban. Azon agyaltam van-e elég 100-as szeg nálad, hogy megjvítsd a kuplungot?! De látom nem volt!
Egyik se enged a másiknak legalább mi sem unatkozunk
Lefeküdtem, csak azt ide nem illik beírni, mert annak a "Ki-kivel, mikor, hogy és hol feküdt le" topikba a helye!
Látom a motyos forumon má megint emberére talált!
Le se feküdt!
Heló mi! csak nem most keltél!?
Szégyeldelmagad!
Nah helló! Mindenki kipihente már magát?! Lassan lehet készülni a szilveszteri mókára! Meg a "újévi fogyókúrára"!
nem, nem csöpög, csak baromi nehezen mozog, kézzel nem is tudom mozgatni csak fogóval.
ennyi idő alatt!az kizárt hogy kikopjon
dobjál már egy képet arrol a DINO-rol
WD40-el probáld, fujni tekerni, fujni tekerni. ha nem enged akkor a tömítés benne oda van. Csöpög is?
tehetsz, a lényeg a házban van, az kopik el. és mindenképpen vagy a magura blood olajat rakd bele, vagy a motorexes olajat. fékolajat ne.
Akkor jó!csak asztakartam tel kérdezni, mi van akkot ha a karmantyu alá teszek v mit?
foxinredsox:
a beragadt benzincsapot érdemes megpróbálni megjavítani?
Csak fogóval lehet mozgatni, bár ha a bal oldalit elzárom, akkor azért marad tartalék