Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeee gelesztás!
Biztos, hogy azért néztek rád bambán?!
motorexes hidraulika olajra gondoltál?
magura bloodra csak néznek rám bambán
16 / 45 / 168 / 134 - első / hátsó / végsebesség / 6000-es fordulaton - ez ezt takarja vagy akkor mit? Ez jó az enyémhez is vagy ha nem küldenél 1et majd?!
Aludtam volna még, de a pofázásotokra felkeltem!
És akkor mi van?!
Nem alszik. Tejbegrízet főz
Alszol még?
Nah látod, csak befigyelt!
Ki figyelt ide?
Nah ide figyelt! Erre az ertelmetlen semmire, senki sem kivácsi! Teccikérteni?!
Egyí' tejbegrizet.....
Nem eszem meg őket, mivel én is nagy horgász vagyok! Csak nem válaszoltál a fogas(kerék)kérdésre!
sajna akkor is szorul, ha nincs benne a csavar. úgy nézem, be van dagadva a gumi. majd azért megpróbálok keresni valami hasonlót, pesten van valami tök jó tömítésbolt :)
Aznap ha jól emlékszem még 2 másik helyen is kellett volna lennem, abból az egyik a munkahelyem volt

Amúgy szvsz egy enduro kipróbálására nem biztos hogy egy krosszpálya a legideálisabb helyszín...pláne nekem nem...pláne nem Nyáregyháza...
Jól van rajt a csap! Nekem is ugyan ez volt a gépemen! Ahogy van a képen úgy van zárt helyzetbe! A tömítéstől lehet e hogy szorul? Lehet! Ne húzd meg annyira rajt a csavart! Nekem is ritkán szorult! Szerintem csak csappal együtt kapsz! De lehet kapni bontva is ami jó!
Sok Boldog Névnapot a Jánosoknak!
jajjmá, a lényeg látszik

nem fért be a fal meg a motor közé a fényképező, csak a telefonom, azon meg nincs vaku mer gagyi
Ismerős ez a hely meg az a két motor, a telómban nekem is megvan! Azok a régi szép idők ....
Kénytelen voltam ott is beszólni! Ez van!
Eléggé elvadult a dolog.
Elemlámpa? Valakinél?!