Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet csak elengedett 1 galambot és felállt kiszellőztetni a naciját!
végül is lehet mögötte egy kamion amiröl leugrott
Így a kép alapján szted mégis melyik lehet?
hú ennyire is le lehet tekerni a hátulját, vagy ez most be van rugózva?

az enyém az szinte teljesen fent volt, mert az előző gazdája kb. 1 fejjel volt magasabb nálam. Amikor elhoztam, annyira magas volt, hogy berúgni is csak oldal-sztenderen, vagy oszlop mellett állva tudtam.
570

A hozzád hasonlóan apró termetű Gustaffson kollégának volt olyanja és - bár azzal is voltak gondok - néha visszasírja a mai napig
hát, úgy gondolom, hogy meg tudom érteni a problémádat

Bár amikor a DT80-amra felülök, hogy rohangáljak kicsit a városban, akkor azért úgy érzem magam mint majom a köszörűkövön :D
én meg pont 25 centivel több

/néha jó/néha nem/
én meg amikor a 610-et vettem, akkor nem volt nálam a csizmám....
úgyhogy lejjebb kellett tekerni a hátsó telót, hogy egyáltalán el ne dőljek csizmában :D
1.73 vagyok
nekem is mondták hogy kicsi ez nekem... ... ...
hát igen én nyugaton vagyok itt még a levegő is más
Rettegtél az 510en mi? ? ? Nem gyerekeknek való
Én pl kicsinek tartottam az 510est, azaz nagynak tűntem rajta és ezért lett 610! Hát biztos nem az enyémet fogod kipróbálni! Győr.
én nem sajnálom belőle az olajat csak ne kéne olyan sűrűn cserélni

nagyon nagy dilemma ez nekem , hogy ilyen magas vagyok néha elgondolkodom hogy milyen motor lenne még méretbe és az én felhasználási igényeim mellett optimális de még nem találtam meg
lehet ki kéne próbálnom egy 610-est?
igen,igen,igen,akarom,akarom,akarom mellik az
Akkor mé' nem vettél SM510R-t?
Akár de szigorúan csakis titokban
Legyen inkább 20.000Km és legyen jó bele a 990FTos 10w40 es olaj!
és persze min 5000 km enként legyen csak olajcsere
és 90 cm körül legyen az ülés magasság
Akkor jövőre már a Suzuki totyikba csacsogunk?
Mindenki ilyet akart és tessék, megvan!
Azt, hogy: "Japán mocit akarsz venni? Gyaaa, faszacsávó vagy4 Az a moci pedig Isten! Másnapra van minden alkatrész,de persze sose romik el! Nagyon erős, keveset eszik és gyönyörűszép!"
lehet hogy azon is ilyen van!?
Japó gépeken is szereti használni,vagy nem
A suzuki fórumon szerinted mit mondanának? Azt, hogy olyan fasza, hogy aahhhh a világ legjobb mocija......
Ha a mocidon még van garancia, akkor mehet gariba! Vagy most mit mondanának rá? Hogy sokszor húzgáltad? Arra van hogy húzgáld nem?!

Csak ne hagyd magad!
Te mit keresel a Supermotyó fórumon?! És azt inkább a szuzukáj fórumon keresd!