70 éves öreg bácsika a trabantjával beáll a kútra tankolni. Közben érkezik mellé egy gyönyörű új mercédesz. Kiszáll belőle egy dekoratív szőke huszonéves hölgy és elkezd tankolni. A bácsika nem érti a helyzetet, töpreng 1 kicsit, majd rászánja magát és odalép a nöcihez és megkérdezi:
- Hölgyem, mondja már meg hogy lehet az hogy maga huszonévesen itt áll egy gyönyörű új mercédesszel, én meg 70 éves vagyok, 40 évet lehúztam a vasgyárba és csak egy ilyen trabantra futja?! Hogy sikerült ez Önnek?
Sztem ez kavart be, szóval ezt a mondatot ne vedd figyelembe: "És ezzel mennyivel változik a végsebessége/fogyasztása?" Ezt arra értettem hogy ha pl átcserélem 15/48-ra.
Ezt most nem értem. Most 6-ba 4800 nál van 100-on. A 130-140et arra írtam, hogy max annyival fogok menni - szóval nem is akarok/fogok többel menni - de utazóba 90-120 általában. Ezért gondoltam kicsit pörgősebb lehetne...
Lassan le kell majd cserélnem a lánckerekeket, viszont akkor lehet nem ilyet raknék rá - gondolom a gyáriak vannak rajta 16/45 - szóval milyet javasolsz, ahhoz hogy jobban pörögjön inkább, mert a végsebesség számomra mind1, mivel 130-140-nél nem fogok többel menni! És ezzel mennyivel változik a végsebessége/fogyasztása?
Hát nem tudom, a huskynak uj a váz a futomü meg az injektor rendszer mappingja. A KTM-röl meg... azt suttogják hogy átidomozott 2009es, mert tele vannak a raktárok. Én nem tudom, de örülök neki, mutatja a fejlödést meg hogy van más europai alternativa. Arrol meg nem beszélve hogy nekünk kell ide most a pénz és nem Japánba kéne küldeni.
70 éves öreg bácsika a trabantjával beáll a kútra tankolni. Közben érkezik mellé egy gyönyörű új mercédesz. Kiszáll belőle egy dekoratív szőke huszonéves hölgy és elkezd tankolni. A bácsika nem érti a helyzetet, töpreng 1 kicsit, majd rászánja magát és odalép a nöcihez és megkérdezi:
- Hölgyem, mondja már meg hogy lehet az hogy maga huszonévesen itt áll egy gyönyörű új mercédesszel, én meg 70 éves vagyok, 40 évet lehúztam a vasgyárba és csak egy ilyen trabantra futja?! Hogy sikerült ez Önnek?
- Orális szex. - feleli
- Az a szopás?! - kérdi a bácsi
- Nem, az a 40 év vasgyár!