Faszkivan azzal is! Az enyémre azt mondták, hogy típushiba. De akkor a faszér nem javították a 2008ason? 12000 ft körül van a felújítószett. De ha felküldöd Janiékhoz, akkor asszem 5300 ft-ért felújítják. De kérdezz rá Nála!
az enyém nem ilyen, a régebbieken egy bowdennel ki van vive a bal oldali benzincsap mellé és egy kis pöcköt kell lefelé tolni ha vissza van hajtva a berugó, akkor pont 2 újjal lehet benyulni
Hali,
Van valami speciális indok, amiért a szivató pont így van elhelyezve?
Illetve okozhat e (szerintem nem) gondot, hogyha 90°kal elfordítom, hogy a pöcök kifelé a berúgókar irányába nézzen, ne lefelé a váltó irányába, hátha így nem égeti össze a kezemet amikor tapogatom hogy visszapöcköljem :)
(egyébként amióta jó az idő pöccre indul) sajna a posta jóvoltából még mindig bakon áll szóval csak olyan bakmotorozásra vagyok kárhoztatva
1 kísérlehet tehet, csak nehogy visszanyaljon a fagyi! Szerény véleményem szerint a fórum neve csak irányadó, mert ha én a Husqvarnásoktól szeretném megkérdezni, hogy windows 7-ről mi a vélemlényük, illetve "elcédé" vagy plazma tv-t vegyek, netán azt szeretném megosztani velük, hogy qrvára fáj a fogam , akkor nyugodtan megtehetem, attól függetlenül hogy semmi köze ezeknek a motorokhoz! Elvégre ez egy csevegő.
Orgia az erdőben.
Csak a lónak és a farkasnak nincs párja, így hát úgy döntenek együtt csinálják.
Először a farkas kezdi, a ló nyerít, ficánkol, majd megőrül. Majd ezek után cserélnek.
A ló teszi a dolgát, de a farkas meg sem mozdul. A ló egyre jobban keni a dolgot, de semmi.
Egy idő után megelégeli és így szól:
- Te farkas, az sem volt igazán jó, amit te csináltál, de én legalább próbáltam úgy tenni mintha élvezném.
Erre megszólal a farkas:
- Na idefigyelj ló koma, ha 10 centivel, kintebb húztad volna, akkor is csak bólogatni tudtam volna…
legaláb nem szegelem tovább!
arra van gari nem tudod?