Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
legaláb nem szegelem tovább!
arra van gari nem tudod?
Hali!

Nem csak volt, hanem még van is

Faszkivan azzal is! Az enyémre azt mondták, hogy típushiba. De akkor a faszér nem javították a 2008ason? 12000 ft körül van a felújítószett. De ha felküldöd Janiékhoz, akkor asszem 5300 ft-ért felújítják. De kérdezz rá Nála!
de látom rh8dg-nek is volt ilyen gondja a magurával
Má' megin'? Mást nem tudsz?
Nem vok sértödött.
keresem a megoldást a gondomra.
csepeg az olaj a hid kuplung munkahengeréböl.
Köszi a karikát! Szerintem nem lesz gond, bár látni kellene mi van mögötte.
Főztem tejbegrízt. (apicsába! Ezt nem ide kellett volna, hanem a tejbegríz főző topikba! )
ilyen elfordítva:
Na látod...
Leginkább mert nem voltam teszten...
Ezt akartam: haski

De legalább annyira jó volt, hogy megsértődtél!
az enyém nem ilyen, a régebbieken egy bowdennel ki van vive a bal oldali benzincsap mellé és egy kis pöcköt kell lefelé tolni ha vissza van hajtva a berugó, akkor pont 2 újjal lehet benyulni
jolvan na!ne izé te izé!
haski
Nem értem (vagy félreértettem) mire gondolsz, az enyém kifelé néz.
Hali,
Van valami speciális indok, amiért a szivató pont így van elhelyezve?
Illetve okozhat e (szerintem nem) gondot, hogyha 90°kal elfordítom, hogy a pöcök kifelé a berúgókar irányába nézzen, ne lefelé a váltó irányába, hátha így nem égeti össze a kezemet amikor tapogatom hogy visszapöcköljem :)
(egyébként amióta jó az idő pöccre indul) sajna a posta jóvoltából még mindig bakon áll szóval csak olyan bakmotorozásra vagyok kárhoztatva
csak is titokba
nekik is fáj a szivük egy haskira
Adok én neked "motojró" beszélgetést: vajon sok berges, ktm-es olvassa ezt a fórumot?!
1 kísérlehet tehet, csak nehogy visszanyaljon a fagyi! Szerény véleményem szerint a fórum neve csak irányadó, mert ha én a Husqvarnásoktól szeretném megkérdezni, hogy windows 7-ről mi a vélemlényük, illetve "elcédé" vagy plazma tv-t vegyek, netán azt szeretném megosztani velük, hogy qrvára fáj a fogam , akkor nyugodtan megtehetem, attól függetlenül hogy semmi köze ezeknek a motorokhoz! Elvégre ez egy csevegő.
Már megint megsértettél valakit!mindig ezvan olyan kellemetlen
Ezé most én se kapok választ

Ezért valaki lebasz!mé nem viccesbe irogatsz
Tessék a motojró beszélgetni
Szerintem sokkot kapott!
Kapsz még1et, de pssszt!

Orgia az erdőben.
Csak a lónak és a farkasnak nincs párja, így hát úgy döntenek együtt csinálják.
Először a farkas kezdi, a ló nyerít, ficánkol, majd megőrül. Majd ezek után cserélnek.
A ló teszi a dolgát, de a farkas meg sem mozdul. A ló egyre jobban keni a dolgot, de semmi.

Egy idő után megelégeli és így szól:

- Te farkas, az sem volt igazán jó, amit te csináltál, de én legalább próbáltam úgy tenni mintha élvezném.

Erre megszólal a farkas:

- Na idefigyelj ló koma, ha 10 centivel, kintebb húztad volna, akkor is csak bólogatni tudtam volna…

Transzformátor+gyertyapipa vagy központi computer. Januárban kiderül remélem!