Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kiváncsi lettem volna rá, hogy tényleg a te garázsodban állnek-e a mocik! Vagy - Te is - csak gugliról töltötted a képeket! !

Hogy volt pofád?! Más várja otthon a Jézuskát te meg elmentél sárdagasztásra?! Engem miért nem vittél te majom? ? ?
Bejáratós még. 250 km van benne. Nem bántom még! 4000-4500 ig forgatom max. 10800nál tilt Hát... hogy keményebb terep? Inkább mindenhol mentem vele. Volt amkor a csizmát ellepte a víz kisebbnek látszott a tócsa mint ami.

Mikor hazajöttem sterimóval lecsapattam. Most csili vili. Le lánc spray-ztem. Holnap újra bevetés
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Hogy álsz a bejáratással,8-9-e körül már ledadog mi
komolyabb terepre is beviszed?vagy inkáb ö visz be téged!
A multkorit se tuttad feldolgozi
A képekre!
csak nem zártosztály
nincs ablak
Majd ece taán!
Nemszeretek reklámozni
mire vagy kiváncsi?
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! Szili
Lehet, h fényt kaptak a képei
rechner, miért nem töltesz fel galériát?!
Jó idő van itt is! Csak nem látok belőle semmit, egész nap a konyhába söndörgök! Qva nehezen főttek szét a halászok!
"hüje"
Tuti a posta a ludas!
q jó idö van ! Felétek is?
Még végén lekel porolni a motyot
Már kézbesittés se a régi?
Ti nem kaptátok meg? Vagy csak én kaptam 3al többet?
Pedig a hüje japcsik betegre kereshetnék magukat egy 250 2T krossz alapjain minimális pluszköltséggel gyártható versenyenduroval...mert igény az igenis volna rá (még Európában is)!
Má megin kezditek?
ha ez megvigasztal szivesen kiprobálnák egy ujfejlesztésü 2T
Mondjuk a 300-as husqvarnát
Csak európában ragaszkodnak még a 2T-hez. KTM, HQV, TM. Az endúróversenyeken azért még igencsak kétütem az eleje.
Neked is kelet vona kapni
4-et rendeltunk és pirosat
Ez ettől független, de Amerika sz@rik a világra, néha a világ is sz@rhat Amerikára!
"Azt adják amire igény van."

Vagy nem...USA-ban, ami a legnagyobb piac ugyebár, igenis volna még igény 2T-re, a japán gyárak mégis sorban leállítják a gyártásukat...