Nincsen ezzel semmi gond...csak ne próbálja ezek után megmagyarázni senki hogy a 4T az milyen fasza tartós...vagy ha mégis, akkor ne sértődjön meg ha csúnyán pofán lesz röhögve...ennyi!
Évjárat: 2009/2
Műszaki vizsga érvényes: 2013/2
Futott km: 450 km
Kivitel: Supermoto
Állapot: Újszerű
Jelleg: Magya
r okmányokkal
Hengerűrtartalom: 500+ cm³
Teljesítmény: 57 kW, 78 LE
Szállítható szem. száma: 2 fő
Önsúly: 120 kg
HITEL MEGOLDHATÓ! Végig vezetett szervizkönyvvel, szerelési gépkönyvvel, mindkét gyári kulccsal, garanciával! Szinte új! Idén februárban vásároltam az ..... szalonjában. Gyártási éve 2007-es, de 2009.09.26.-án kapott egy 2009-es gyártású új blokkot! A blokkban 450km van! Épphogy be lett járatva. A bejáratás utáni olajcsere és szűrőcsere el lett végezve, valamint kapott egy gyári nyitott rendszert és egy 2009-es verseny szoftvert.
A márka azanosíthatósága miatt a ccm-t megváltoztattam és a neveket töröltem!
1. 78 LE?
2. " Végig vezetett szervizkönyvvel"? - 450km alatt tuti teleírták!
3. Fél év alatt szíjjelvágtad a blokkot?! (gyárihiba )
4. "A blokkban 450km van! Épphogy be lett járatva." - Mennyit kellet járatni?! 375km vagy félóra?!
5. "A bejáratás utáni olajcsere és szűrőcsere el lett végezve" - Ez indokolt is 450km (!) után, tuti mind a kettő rottyon volt már, bár én már 300km után dobálnám ezeket!
6. "valamint kapott egy gyári nyitott rendszert és egy 2009-es verseny szoftvert" - Nem tom miért csak most raktad rá, mivel szerintem késő, így már "túljárattad" a verád! Én ezzel kezdtem volna!
7. Csak azt nem értem a végére miért nem írta oda a legfontosabbat?!
ne mondja már senki, 2T a multé.
ha olyan tulajdonságu 2T gyártanának mint 4T akkor ok.