Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ilyen nincs és mégis van!" 4 semmitmondó hsz után, előrántott még egy 5-et is a tarsolyból! dzsolidzsóker
A bömös vagy a moci orrát?!
4T-ket nem kell
aki ért hozzá tujda mirő beszélek az meg nem zavar ha te nem tudod, mindig mondták hogy jó a tudatlannak, nincsenek gondjai és mindig boldog
Jut eszembe, hátulról teszembe! Nem kellene előbb bejáratnod?
Inkább állj ki a bömössel, nehogy megkarcoljam az orrát amikor átrángatom a mocid rajta (csak tipp)
És?
Ezek szerint öltözzek?!
Kéremszépen! Tompítottam szar. Országútival tok menni! Úgyis csak dísznek van a világításom Tompított vagy országúti.... nemsok különbség van köztük. Inkább azt mondanám, hogy van egy tartalék világításom
Szerintem az nem fog működni ,mert nam olyan a kettő (tipp ). Szal' ez 1 hülye ötlet! Mint minden ötleted!
Még jó, hogy szarakodik a világításod, mert már azonnal tolnád kifelé a motort a garázsból, hogy mán' indulsz!
Ha má' úgyis ott vagyok, akkor az enyémrégiúj számisztógépem rá rakjuk a temajdnemújrégi compútered helyére oszt hátha.... teccikérteni?
Az enyémre úgy is itt a gyári dob, szal akár oda is adhatom. Letolod a búrád - persze szigorúan 530R SnowMoto-val - enyémről levesszük, rárakjuk régit, tiédet levesszük, rárakjuk "enyémrégit", "tiédrégit" lerakjuk és haladjunk! Teccikérteni?!
Tudhatnád!
Majom. De be ám!
Mondtad?!
Kár, hogy a husqvarna-racing.hu flashes, így nem lehet belinkelni, mit hozhatna a Jézuska, pedig szerintem tuti olvassa ezt a fórumot! Nah mind1, de ez egy igen komoly reklám volt, egy jól menő fórumon és persze csúcsidőben! Szóval ezért egy jó zsíros csekket fogok ám kapni, így holnap telefonálok is ezügyben!
Karácsonyra egy Isteni szikrával beérnéd, mi?!
A Silmoto dobot ideadhatnád. Úccse használod most
Nekem van 1 dobom tarcsiban, ha érdekel! Még két ütőt is tudok adni hozzá!
se
És mit nem?! Arrow dobot?