Szerintem nem azon van a lényeg, szerencsétlen csak tisztázni szerette volna hogy üzemóra és km között mi a különbség, az hogy a gyár mit mikor ir elő és ő ebbe belekeveredett , ez van.
Végig olvastam a hozzászolásokat,hát ugyan az mindenhol,2T 4T
szerintem örök vita tárgya.Nemtudsz meg gyözni egy 4T pártit,és persze
forditva sem.
De sok sikert hozzá!
miért szerinted aki már látott motort közelről az leír ilyesmit?
nem a cikkel van úgymond a bajom ....hanem azzal hogy általában hülyék írják és "mindegymilyenmotorról" van szó faszságokat írnak sokszor....aztán messzemenő következtetéseket von le belőle a másik szakértő oldal az olvasó...
ha nem tudnám honnan ez az okosság akkor is bátorkodtam volna feltételezni, hogy valami antimotoros firkász írta mert aki kicsit is ért a dolgokhoz az tudja pl. hajtókart nem először kicseréljük aztán megmérjük a dugót ...de mindegy
jóra sikeredett a cikk....gratula
bár én sem értek hozzá de határozottan emléxem teljesen más lett neki diktálva csak nagy szakértelme kidomborodott és elvitte a tollát .....
és nem ez az egyetlen eset sőt ez még nem is annyira rossz mint az szokott lenni...
Ez a cik nem firkász kezéböl van!
KTM atta ki De én ezen nem vitázom senkivel
sz tem az is jó moci,meg drz is ,és persze a többi
Csak mindenki azt a lovat dicséri ami éppen van ,részemröl ennyi!
Jézuska hozhatna eggyet
ilyet még mocin nem is láttam
3-at küldj légcci! Renátónak, Fecának meg Nekem!
Valami kedvezmény, hogy 3at rendelünk?
Amúgy tudnál szerezni ilyet?
küldjem?
http://www.youtube.com/watch?v...
Ne legyél már ilyen alapos
szerintem örök vita tárgya.Nemtudsz meg gyözni egy 4T pártit,és persze
forditva sem.
De sok sikert hozzá!
nem a cikkel van úgymond a bajom ....hanem azzal hogy általában hülyék írják és "mindegymilyenmotorról" van szó faszságokat írnak sokszor....aztán messzemenő következtetéseket von le belőle a másik szakértő oldal az olvasó...
ha nem tudnám honnan ez az okosság akkor is bátorkodtam volna feltételezni, hogy valami antimotoros firkász írta mert aki kicsit is ért a dolgokhoz az tudja pl. hajtókart nem először kicseréljük aztán megmérjük a dugót ...de mindegy
jóra sikeredett a cikk....gratula
bár én sem értek hozzá de határozottan emléxem teljesen más lett neki diktálva csak nagy szakértelme kidomborodott és elvitte a tollát .....
és nem ez az egyetlen eset sőt ez még nem is annyira rossz mint az szokott lenni...
utemuek/
utemuek/
meg mögöttem a kamion az rossz volt
de szerintem ki lett vesézve ez a téma
KTM atta ki De én ezen nem vitázom senkivel
sz tem az is jó moci,meg drz is ,és persze a többi
Csak mindenki azt a lovat dicséri ami éppen van ,részemröl ennyi!
De még meglátom mien idő lesz
2T a múlté? Tényleg? Akkor vajon miért ölnek még mindig (relatíve) komoly pénzeket az európai motorgyárak (köztük a Husqvarna is) a fejlesztésükbe?