Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is lehet, hogy a régi Husqvarnak vezérműlánca és a lánckerekei vammak benne, mert össze lehet hozni. MSN nincs, de talán tudok neked segíteni, mert mind a 3 fajta 610-hez van pár cucc.
70/363-0423
Hello!Segítsetek!
Van egy te 610-es husqvarnam, '96-os évjáratú!A vezérműláncom elszakadt, meg eltört az alsó fogaskerekem!Vittem mintát 1 motoros boltba,de a katalógus szerint nincs olyan fogaskerék,meg lánc amilyet én vittem!Lehet hogy már nem husqvarna alkatrészek voltak benne...de olyat meg nem akarok rendelni ami nem jó bele...
Aki esetleg tud segíteni vegyen már fel msn-re! cr_125@windowslive.com Előre is köszi!
Ránéztem már erre az olajra, de nem találok sehol. Hol lehet ezt kapni? ÉS mennyibe kerül?
Mert muszaly neked
Én nem
En maradok az Agip-nal ...
még mindig nem!
Megjött?
Castrol power 1 Offroad 10w40

1,8 liter a 610-be

az összes 4T motorra vonatkozik a castrol olaj 2005-töl. Mehet mindegyikbe (250/450/510-be is) A BMW házasság eredménye hogy már nem az AGIP olaj.
Ha veszel ket Litert az boven eleg ....
Hány liter megy bele?
Köszönöm a segítséget.
Agip Racing 10W 60
Sziasztok!

Valaki tud segíteni, hogy 610 SM-be milyen olajat tegyek ami tuti jó?

Köszi
Te montad, hogy "én tudok"
Szalonbol én is tudok.
Köszi!
szaisztok. ha van itt a fórumon egy olyan tulaj akinek 97körüli TE 610-ese van, az legyenszives írjon róla. magáról a motorról, hogy milyen, megbízható-e? aszfaltra, endurora mennyire jók? fogyasztás, erőre miylen, stb.. van kilátásban most egy iylen típus, és nemtudom, hogy meg merjem-e venni. mert nem volt még ezzel a típussal, sőt a márkával se dolgom. előre is nagyon köszönöm a segítségeteket.
Mit vársz? küldjél emailt az info@husqvarna-racing.hu-ra majd ök adnak.

alvázszámot ne felejtsd el, mert szép a képen lévő blokk, de ez igy kevés.
okés, várom az ajánlatot: kevl@freemail.hu
köszi
Nem feltétlenül! Tévhit!
köszi, de szerintem annak nagyon fájdalmas lenne az ára
Bontott Palcsee, ujat én tudok hozzá!
Akinek megjött volna a kedve a nótázáshoz itt egy karaoke (hangszóró kell!):

Karaoke

Nyomokban magyar szavakat is tartalmazhat!
Ahhhhh Tita! Tép a teme, aaata tupa teme!

link