Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van! nagyon jó kis pálya!

Bakony felénk még motorozható, de nem szoktunk durvulni!
Ha szabadvagyok ako mehetünk.
De a bakony egyre veszéjesebb!
A pája motorozásra már régota áhitozom.Van ott gokart pája?
Ez jó kérdés, erre a Pisti tudna neked inkább konkrét választ adni.

De mi elég sokat megyünk a Bakonyba vagyunk kb (5-6 Huskys)

van kedved egyszer csatlakozhatnál. Vagy a pannoniaringre supermotozni.
Nincs.
msn-ed van?obb lenne ott beszélni mont a fórumra irkálni
Megnyomkodod a végét. Ha eláll az öntvénytől, akkor nem zár, elengedi a nyomás nagy részét, kevesebb olajban fut a főtengely, hamarabb csapágyas a gép. Én mindegyikben cserélem, a forró olaj 2-3 szezon alatt tönkreteszi.
és azt honnan lehet tudni hogy jó e még vagy cserés esetleg?
Modellfrissítés előtti utolsó darabok egyike lehet akkor. Nem okoskodásként, de mindenképpen nézd meg a forgattyúsház megfelelő olajszintjéért és a nyomásért felelős membránt a kupplung felőli oldalon. Az egyik legfontosabb alkatrész ezekben a blokkokban, és szinte soha senki nem cseréli ki, ezért is mennek szét jóval idő előtt.
Hali mindenk!
Tudvalaki hivatalos endurópáját?/Veszprém megye/
Vagy infót mivan a beigért Várpalota és Inota köszti pájával!
igen most néztem hogy a tábláján 94-es gyártási év van beütve
A váz egy 1994as TE 610
8AE004891 alvázszámú,
1001 00303 motorszámú
Ha tudunk egy alvázszámot akkor biztosra megtudod hogy mikori!

@palcsee, kezd változni a kép bennem egyes hozzászolásodat olvasva.
Ha rendbe van rakva, rendszeresen cserélgeted az olajat, és nem kikönyökölésig használod akkor igen. Versenymotornak készült.
forgalmiba 95-ös van irva.ám mind1.és ezek a régiek megbízhatóak?
Ez így lesz hosszú életű. Egyébként ez is 92-93-s max. (fekete Nissin fékek, teló stb.)
most totál szétvan szedve az utolsó csavarig.ami olyan az kuka és uj megy bele
nem ez másik.én ezt vettem meg.ebben csak a főtengely halott a többi része hibátlan.
hello,csiketől vettem áta motort egész szép állapotban van.csak azért kéárdezem hogy tudjam mire figyeljek majd oda.
Az elgondolás jó, csak a technika nem kiforrott még, mivel egy alapos mosás után az "optika" ugrik a verdáról!
Miről beszélsz?! A fehér az prémium szín!
jah és az alapszín az "hó" fehér volt
pest és győr között az autópályán egy benzinkúton láttam egy gyönyörűséget

valami japán szedán lehetett eléggé lelakott volt és a dísz csík körbe az autón zöld-sárga szigetelő szalag volt
amikor beálltam mellé még nem vettem észre tolatok ki egyszer csak megpillantom egyből megállok
"-mi van miért nem megyünk?
-hát nézz már oda!
"
Inkább körbebandázsolva az egész zöld-sárga csíkos szigszalaggal...esetleg dróttal