Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudnátok nekem valamit mondani a TE 610-ről?Ilyen 97-98-as évjáratúról!Jó rossz tulajdonságok, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrészellátás stb..
Egyik ismerősöm akar venni és kíváncsi, hogy mégis milyen lehet.Kösz előre is!
Hello!

Nekem 2007es SM510R van (pénteken kapja az 530as kittet ) gyári hibája eddig egy váltófogaskerék volt amiből letört 3-4 fog. De ezt garanciában cserélték.

380 üó után kapta az első full generált.

Mikor veszed a vasat? Egy párszor már voltam Pazonyban
Sziasztok srácok.véleményeteket kérném.motort veszek méghozzá a kinézett darab egy 2007 -es Husqvarna tc?450-es.eddig hondam volt /van xr600,de nekem valami kőkemény kell és ez tetszik.szerintetek?mennyire megbizhato ez a tipus?
Hogy kapják be!
A csajok átnéznék a mocidat! Mit mondjak nekik?
Ki mondta, hogy meg akarom venni?
Ugy is tul draga neked
az egyikben igen ... Fö a kettes allampolgarsag ... Ha majd Orban bacsi leombolya az orszagot, vagy az IMF bezarja a bazart, akkor majd jön ertem a nemet Cougar
Egy pár 510 dekor engem is nagyon érdekelne. Köszi
510es dekorról is rakhatnál fel egy pár képet! Kössz!
Másképp mondom! Nekem drága! Másnak lehet hogy nem, de nekem igen! Más magyarázattal nem tudok szolgálni. Bocs.

De ha egyszer sok pénzem lesz, akkor veszek egy ilyet, mert tetszik.

Peace!
Pedig a személyidbe az szerepel: MAGYAR/HUN
Haha! Nah az baráti! Amúgy a "drága" relatív. Én inkább úgy fogalmaznék, nekem nem ér annyit.
Ezek mind SM 610 06-08ig
Volt a kérdés 610 dekorrol, ill kék sárga!
Szia(sztok)Mindenkinek minden drága inkább farag és tákol ..bocs hogy bele vau
En nem
Mert amugy szerinted mennyi bekerül egy üles ( pl. Selle Dalla Valle ) ? Es most csak egy sima ülesrol beszelek. Nem akarod nekem elmagyarazni, hogy soknak tallalod a 34 ezer forintot. Csak egy példa, hogy mi valoban egy draga üles: http://www.motostrano.com/cohu...
Az erő legyen Veletek! Léptem! Áhoj!
Gondolom ezt Nekem szántad:

Még nem nősült meg! De ha van esze, akkor nem is fog

De ha mégis, akkor motoros lagzi lesz (Husky-s) Leszel a "szponzor"?
Ez ugye beugratós kérdés vagy költői?!