Sziasztok!
Tudnátok nekem valamit mondani a TE 610-ről?Ilyen 97-98-as évjáratúról!Jó rossz tulajdonságok, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrészellátás stb..
Egyik ismerősöm akar venni és kíváncsi, hogy mégis milyen lehet.Kösz előre is!
Nekem 2007es SM510R van (pénteken kapja az 530as kittet ) gyári hibája eddig egy váltófogaskerék volt amiből letört 3-4 fog. De ezt garanciában cserélték.
380 üó után kapta az első full generált.
Mikor veszed a vasat? Egy párszor már voltam Pazonyban
Sziasztok srácok.véleményeteket kérném.motort veszek méghozzá a kinézett darab egy 2007 -es Husqvarna tc?450-es.eddig hondam volt /van xr600,de nekem valami kőkemény kell és ez tetszik.szerintetek?mennyire megbizhato ez a tipus?
az egyikben igen ... Fö a kettes allampolgarsag ... Ha majd Orban bacsi leombolya az orszagot, vagy az IMF bezarja a bazart, akkor majd jön ertem a nemet Cougar
Mert amugy szerinted mennyi bekerül egy üles ( pl. Selle Dalla Valle ) ? Es most csak egy sima ülesrol beszelek. Nem akarod nekem elmagyarazni, hogy soknak tallalod a 34 ezer forintot. Csak egy példa, hogy mi valoban egy draga üles: http://www.motostrano.com/cohu...
Tudnátok nekem valamit mondani a TE 610-ről?Ilyen 97-98-as évjáratúról!Jó rossz tulajdonságok, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrészellátás stb..
Egyik ismerősöm akar venni és kíváncsi, hogy mégis milyen lehet.Kösz előre is!