Fontos hogy 100% tudnod kell mire akarod használni. Ha leginkább pályázni akarsz és néha rajulni a faluba akkor jó a berg, de vásárlásnál tegyél félre 1-2 százast mert egy üzemórás versenygépet veszel amit nem transzkontinentális túrákra terveztek.
Ha túrázni is akarsz felejtsd el a berget, akkor LC4 a te blokkod.
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném kikérni.
Szeretnék vásárolni egy 2003-as fs650-et. De sajnos jót is meg rosszat is olvastam róla. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg csak pályára érdemes ilyen gépet vásárolni vagy városi bohóckodásra illetve kisebb 100-150 km-es utakra is megfelel-e? És, hogy tényleg olyan sűrűn kell szervizelni, mit ahogy azt a tesztekben olvasni lehet?
Ott van az adatlapomon meg a képeimnél. De ezek szerint nem olvastál sokat vissza a fórumban. Nagyon jó a gép csak most egy kicsit költeni kell rá, ellenben olcsó.
Sziasztok !
Szeretnék venni egy szép állapotú Fs 650-et ,papírosat és olyan 500.000-1.000.000 ft között ! Ha valaki tud légyszives jelezzetek a mangela87@freemail.hu vagy 30/505-29-19-es telószámon !
Ma egész délután a berget bíbeltem.
A 15C fok és az eső ellenére,nameg a szomszédok nagy örörmére háromnegyed kilenckor,ahogy a szerelést befejeztem bergelni indultam kicsit.
Kb. 1 hónap volt, hála a a kecskeméti Ktm-nek,aki azt sem tudja mi van nekik raktáron és mi nincs.
Az árubeszerzésük is valami fantasztikus...
Amúgy Palcsee gyorsan szét-össze pattintotta.
A végeredmény: !
Ezt gyanítom én is. De én leginkább attól tartok, hogy ha széthúzzuk a blokkot, akkor jön majd a széttört-leszakadt-beleütött-belemart-lóg történetek. Aztán majd kiderül. Meg amúgy is meg akarom most csinálni rendesen, új festés, meg még egy pár apróság.
Erről beszéltem Vazz!
Nekem úgyan így volt.
Este leraktam semmi,másnap reggel indítás orán-száján dől az olaj és olyan füst,egy 25 éves diesel megirigyelné.
SuMo party OFF! Idei szezon OFF!
MA kint voltam megint kakucson, mr. berg indián jeleket ad, szép kék füstöket ereget, de olyat hogy egy veterán JAWA 350 megirigyelné. Tavasszal vettem, kb 40-50 órát raktam bele amiből 30 pálya. Azt hiszem majd a télen rendbe rakom.
hello. eladó alkatrészeim:
karbi=fcr 41 usa racing=65e
gyujtás:alaplap=20e trafó=20e lendkerék=25e
hidralikus kuplung=15e
brembo fékmunkahenger=15e
..stb alkatrészek eladok.
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu ra
Ha túrázni is akarsz felejtsd el a berget, akkor LC4 a te blokkod.